طرز تهيه ماهي قزل آلا سوخاري و روش هاي طعم دار كردن ماهي:
مواد لازم براي تهيه ماهي قزل آلا سوخاري:
فيله ماهي :◊: 4 عدد
:◊: سطح بدن ماهي بايد براق و درخشان باشد. اگر بخشي از فلس ماهي كنده شده است يا فلس ماهي را با دست كشيدن روي آن ميتوانيد جدا كنيد، از خريد آن خودداري كنيد :◊:
:◊: آبششهاي ماهي را نگاه كنيد رنگ آن بايد قرمز روشن باشد. آبشش قهوهاي نشانه ماهي مانده است :◊:
در سايت انسان شاد ميخواهيم طرز تهيه ماهي سوخاري را آموزش دهيم.
پياز :◊: 1 عدد
آب ليمو :◊: نصف پيمانه
تخم مرغ :◊: 2 عدد
آرد سوخاري :◊: 2 پيمانه
سير رنده شده :◊: 2 حبه
نمك و فلفل سياه :◊: به ميزان لازم
طرز تهيه ماهي قزل آلا سوخاري:
فيله ماهي ها را شسته و پس از خشك شدن، به صورت تكه هاي نواري 4 تا 5 سانتي متري خرد كنيد.
:◊: مي توانيد ماهي را درسته سرخ كنيد :◊:
براي مزه دار كردن ماهي ابتدا پياز را بارنده ريز رنده كنيد تا حسابي آب بندازه
بعد از يك ساعت ماهي طعم دار مي شه
:◊: هر چي ماهي داخل اين مواد بيشتر بمونه بهتره هم ماهي ترد مي شه و هم موقع سرخ كردن خيلي كم بو ميده :◊:
:◊: روي ماهي رو هم چند تا برش با چاقو بدهيد كه اين مواد حسابي به خورد ماهي برود :◊:
تو يه ظرف پودر سوخاري فلفل قرمز وكمي پودر سير بريزيد .
در ظرفي ديگر تخم مرغ ها را هم بزنيد.
فيله هاي ماهي را داخل روغن بريزيد و بگذاريد سرخ شود.
اول يك طرف ماهي رو بگذاريد سرخ شود بعد برش گردونيد طرف ديگه تا ماهي تيكه تيكه نشود.
طعم دار كردن روغن سرخ كردني:
پس از داغ شدن روغن درون ماهيتابه ورقه هايي از زنجبيل تازه و يا نصف قاشق چاي خوري از پودر آن را درون روغن ريخته و سپس ماهي را درون آن سرخ كنيد. اگر از زنجبيل تازه استفاده مي كنيد سه چهار دقيقه صبر كنيد تا ورقه ها درون روغن سرخ شوند.
- دوشنبه ۱۷ آبان ۹۵ | ۰۳:۲۵
- ۱۱ بازديد
- ۰ نظر