طرز تهيه ماهي قزل آلا سوخاري و روش هاي طعم دار كردن ماهي

طرز تهيه ماهي قزل آلا سوخاري و روش هاي طعم دار كردن ماهي:

مواد لازم براي تهيه ماهي قزل آلا سوخاري:

فيله ماهي  :◊: 4 عدد

  :◊: سطح بدن ماهي بايد براق و درخشان باشد. اگر بخشي از فلس ماهي كنده شده است يا فلس ماهي را با دست كشيدن روي آن مي‌توانيد جدا كنيد، از خريد آن خودداري كنيد  :◊:

  :◊: آبشش‌هاي ماهي را نگاه كنيد رنگ آن بايد قرمز روشن باشد. آبشش قهوه‌اي نشانه ماهي مانده است  :◊:

در سايت انسان شاد ميخواهيم طرز تهيه ماهي سوخاري را آموزش دهيم.

پياز  :◊: 1 عدد

آب ليمو  :◊: نصف پيمانه

تخم مرغ  :◊: 2 عدد

آرد سوخاري  :◊: 2 پيمانه

سير رنده شده  :◊: 2 حبه

نمك و فلفل سياه  :◊: به ميزان لازم

طرز تهيه ماهي قزل آلا سوخاري:

فيله ماهي ها را شسته و پس از خشك شدن، به صورت تكه هاي نواري 4 تا 5 سانتي متري خرد كنيد.

  :◊: مي توانيد ماهي را درسته سرخ كنيد  :◊:

براي مزه دار كردن ماهي ابتدا پياز را بارنده ريز رنده  كنيد تا حسابي آب بندازه

بعد از يك ساعت ماهي طعم دار مي شه

  :◊: هر چي  ماهي داخل اين مواد بيشتر بمونه بهتره هم ماهي ترد مي شه و هم موقع سرخ كردن خيلي كم بو ميده  :◊:

  :◊: روي ماهي رو هم چند تا برش با چاقو بدهيد كه اين مواد حسابي به خورد ماهي برود  :◊:

تو يه ظرف پودر سوخاري فلفل قرمز وكمي پودر سير بريزيد .

در ظرفي ديگر تخم مرغ ها را هم بزنيد.

فيله هاي ماهي را داخل روغن بريزيد و بگذاريد سرخ شود.

اول يك طرف ماهي رو بگذاريد سرخ شود بعد برش گردونيد طرف ديگه تا ماهي تيكه تيكه نشود.

طعم دار كردن روغن سرخ كردني:

پس از داغ شدن روغن درون ماهيتابه ورقه هايي از زنجبيل تازه و يا نصف قاشق چاي خوري از پودر آن را درون روغن ريخته و سپس ماهي را درون آن سرخ كنيد. اگر از زنجبيل تازه استفاده مي كنيد سه چهار دقيقه صبر كنيد تا ورقه ها درون روغن سرخ شوند.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.