آموزش و طرز تهيه پيتزا مارگاريتا ايتاليايي

آموزش و طرز تهيه پيتزا مارگاريتا ايتاليايي:

:◊:اين پيتزا رو به افتخار ملكه مارگريتا پختن و به همين دليل اسمش رو بر روي اين پيتزا قرار دادن :◊:

بر طبق يكي از افسانه هاي معاصر ، نمونه اوليه پيتزا يعني پيتزا مارگاريتا، در سال 1889 اختراع شد.

آموزش آشپزي در سايت انسان شاد

مواد لازم براي تهيه پيتزا مارگاريتا:

خمير پيتزا :◊: به تعداد لازم

ريحان تازه :◊: 2 قاشق سوپخوري

سير :◊: 2 حبه

گوجه فرنگي :◊: 3 عدد

پنير پيتزا :◊: به ميزان لازم

طرز تهيه پيتزا مارگاريتا:

ريحان ها را خوب بشوييد.بعد از اين كه آب ريحان ها رفت آن ها را ريز و ساطوري كنيد.

سير ها را هم ريز خرد كنيد.

گوجه فرنگي را نيز نگيني خرد كنيد و در تابه اي بريزيد .

يك قاشق روغن زيتون اضافه كنيد و اجازه دهيد گوجه ها با حرارت ملايم نرم شوند.

بعد نمك و فلفل و سير را به گوجه اضافه كنيد.

مخلوط سير و گوجه را از صافي رد كنيد تا پوست گوجه وارد پيتزايتان نشود.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.