آموزش و طرز تهيه ته ديگ زعفراني بسيار خوشمزه و مجلسي

طرز تهيه ته ديگ زعفراني

ته ديگ زعفراني جزء محبوب ترين و خوشمزه ترين انواع ته ديگ مي باشد

با اين روش ته ديگ شما بسيار خوشمزه مي شود و كاملا شبييه ته ديگ هاي رستوران ها شده و اصلا بوي تخم مرغ نمي دهد.

و در عين حال به راحتي مي توان آن را تهيه كرد.

اگر در تهيه ته ديگ از ماست پر چرب استفاده كنيد بهتر است.

ته ديگ زعفراني , طرز تهيه ته ديگ زعقراني , tah dig zaferani

مواد لازم ته ديگ زعفراني

ماست  :♦: 6 قاشق غذاخوري

زرده تخم مرغ:♦: 2 عدد

برنج آبكش شده:♦: 6 كفگير

زعفران دم كرده :♦:به ميزان لازم

نمك:♦: كمي

طرز تهيه ته ديگ زعفراني

به نقل از انسان شاد براي تهيه ته ديگ زعفراني ابتدا بايد

زرده هاي تخم مرغ را درون ظرفي ريخته و خوب آنها را هم بزنيد و سپس به آنها ماست ، نمك و زعفران را اضافه كنيد و باز هم بزنيد 

و در مرحله آخر برنج را به مخلوط اضافه كنيد.براي درست كردن ته ديگ حتما از قابلمه نچسب مثل تفلون استفاده كنيد

قابلمه را روي شعله اجاق بگذاريد و كف آن روغن بريزي، توجه كنيد كه روغن نبايد كم باشد.

در همان حال كه روغن درون قابلمه در حال گرم شدن است مخلوط برنج زعفراني را درون قابلمه بريزيد و

كاملا با قاشق آن را صاف و فشرده كنيد.مي توانيد با استفاده از ته ليوان نيز روي برنج فشار آورده و كاملا آن را فشرده كنيد.

بعد از اين كار برنج سقيد را روي آن بريزيد و اجازه دهيد كه برنج دم بكشد.

در صورت تمايل مي توانيد زير قابلمه شعله پخش كن قرار دهيد كه حرارت به صورت مساوي پخش شود.

توجه داشته باشيد كه ته ديگ شما زياد نازك نشود.بعد از دم كشيدن برنج مي توانيد آن را درون ظرف مورد نظر كشيده و نوش جان كنيد.

آموزش و طرز تهيه ته ديگ زعفراني بسيار خوشمزه و مجلسي

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.