علت اينكه آرد را بايد 3 مرتبه در كيك ها و شيريني ها الك كرد چيست؟

علت اينكه آرد را بايد 3 مرتبه در كيك ها و شيريني ها الك كرد چيست؟

در اين مطلب از سايت انسان شاد براي شما دوستان علت الك كردن آرد را توضيح داده ايم.

آموزش شيريني پزي و انواع كيك در سايت انسان شاد

علت الك كردن آرد,الك كردن آرد,آرد

علت الك كردن آرد

حتما هنگامي كه دستور يك كيك يا شيريني را مطالعه مي كنيد به اين نكته برخورد كرده ايد كه

آرد را حتما 3 مرتبه الك كنيد.ما در اين مقاله از انسان شاد براي شما به طور مفصل توضيح مي دهيم كه چرا بايد آرد را قبل از استفاده حتما الك كرد.

علت الك كردن آرد,الك كردن آرد,آرد

علت الك كردن آرد :

:♦: چون رطوبت هوا باعث ميشه كه دانه هاي آرد به هم بچسبند و به عبارتي آرد گلوله گلوله بشه:♦:

اگر بدون الك كردن آرد، اون رو داخل موادتان بريزين، اين گلوله ها هرچند هم كوچك باشند با بقيه مواد تركيب نميشن و

به همين شكل داخل بافت كيك باقي مي مونند.

به همين ترتيب هم پخته ميشن!

يعني وقتي كيك شما پخت، گلوله هاي آرد با همون طعم آرد در دهان حس ميشن و كيك بافت خوب و نرم و خوشمزه و يكنواختي نخواهد داشت.

هر چه قدر آرد رو بيشتر الك كنين، باعث ميشه دانه هاي آرد بيشتر به صورت پودر و با بافت

خيلي ريزتري وارد مواد كيك بشن و كيك بافت منسجم تر و نرمتري پيدا كنه.

پس توصيه انسان شاد به شما اينه كه هميشه آردتون رو قبل از استفاده الك كنين.

  :♦: در ضمن هرقدر محلي كه در اون زندگي ميكنين شرجي تر و با رطوبت بالاتري باشه، الك كردن آرد هرچه بيشتر و بيشتر مهم ميشه چون

گلولهاي آرد بزرگتر و بزرگتر ميشن و حتي ميتونين اين گلوله ها رو ببينين:♦:

علت الك كردن آرد,الك كردن آرد,آرد

علت اينكه آرد را بايد 3 مرتبه در كيك ها و شيريني ها الك كرد چيست؟

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.