طرز تهيه ناگت ميگو خيلي خوشمزه و بسيار مقوي در منزل
در اين مطلب از سايت انسان شاد براي شما عزيزان طرز تهيه ناگت ميگو را آموزش مي دهيم.
آموزش آشپزي و انواع غذا با ماهي در سايت انسان شاد
مواد لازم براي تهيه ناگت ميگو
ميگو پاك شده :♥: 200 گرم
تخم مرغ :♥: يك عدد
سير :♥: 2 حبه
پنير پيتزاي رنده شده :♥: يك پيمانه
آرد سوخاري يا پودر نان باگت :♥: به مقدار لازم
پودر گشنيز و پودر زيره :♥: كمي
زنجبيل تازه :♥: به مقدار لازم
كنجد :♥: يك پيمانه
نمك،زردچوبه،فلفل سياه :♥: به مقدار لازم
طرز تهيه ناگت ميگو
به نقل از انسان شاد طرز تهيه ناگت ميگو به اين صورت است كه ابتدا بايد
ميگو و سير را داخل غذاساز يا چرخ گوشت بريزيد و چرخ كنيد تا با هم ميكس شوند.
اگر غذاساز در دسترس نداريد مي توانيد ميگو و سير را ساطوري و خيلي ريز كنيد.
سپس نمك و ادويه ها را به ميگو و سير اضافه كنيد.
تخم مرغ و نصف پيمانه آرد سوخاري را به مواد ناگت اضافه كنيد و با دست شروع به ورز دادن كنيد تا مواد ناگت ميگو حالت چسبندگي پيدا كنند.
اگر فرصت كافي داريد مواد ناگت را براي 1 يا 2 ساعت داخل يخچال قرار دهيد تا استراحت كنند.
پس از اين مدت به اندازه گردو از مواد را برداريد و داخل آن يك قاشق چايخوري پنير پيتزا بگذاريد و ناگت را جمع كنيد تا پنير در وسطش قرار گيرد و پنهان شود.
در اين مرحله دقت داشته باشيد كه ناگت جمع شود، چون ممكن است در حين سرخ شدن پنير پيتزا بيرون بيايد و ظاهر ناگت ها خراب شوند.
كنجد و آرد سوخاري را در ظرف هاي جدا بريزيد.
سپس ناگت را اول در كنجد و بعد در آرد سوخاري بغلطانيد.
در تابه اي كوچك مقداري روغن بريزيد و ناگت ها را در روغن داغ سرخ كنيد.
طرز تهيه ناگت ميگو خيلي خوشمزه و بسيار مقوي در منزل
- چهارشنبه ۱۲ مهر ۹۶ | ۱۴:۵۱
- ۱۸ بازديد
- ۰ نظر