طرز تهيه ژيگو خيلي خوشمزه يك خوراك فرانسوي عالي و آسان

طرز تهيه ژيگو خيلي خوشمزه يك خوراك فرانسوي عالي و آسان

در اين مطلب از سايت انسان شاد براي شما عزيزان طرز تهيه ژيگو را آموزش مي دهيم.

 آموزش آشپزي در سايت انسان شاد

طرز تهيه ژيگو , ژيگو , ژيگو فرانسوي

طرز تهيه ژيگو خيلي آسان است ولي غذاي پر هزينه اي است چون به يك ران كامل احتياج دارد.

اين غذا معمولا در جشن ها و مجالس رسمي پخته و سرو مي شود.

طرز تهيه ژيگو , ژيگو , ژيگو فرانسوي

مواد لازم براي تهيه ژيگو

ران گوسفند :♥: 1 عدد درسته

سير :♥: يك بوته

پياز :♥: 2 عدد

برگ بو :♥: 4 عدد

سيب زميني :♥: 2 عدد

ترخون :♥: 1 دسته كوچك

هويج :♥: 1 عدد

كرفس :♥: 1 عدد

نمك و فلفل سياه :♥: به ميزان لازم

طرز تهيه ژيگو , ژيگو , ژيگو فرانسوي

طرز تهيه ژيگو

ب نقل از انسان شاد طرز تهيه ژيگو به اين صورت است كه ابتدا بايد

استخوان هاي انتهاي ران و استخوان سر ماهيچه را قطع مي كنيم و گوشت را مي شوئيم .

:♥: حواستان باشد كه استخوان قسمت ماهيچه را خارج نكيند :♥:

طرز تهيه ژيگو , ژيگو , ژيگو فرانسوي

روي سطح گوشت با كارد سوراخ هاي عميقي ايجاد مي كنيم.

سير را به صورت ورقه اي خرد مي كنيم و در هر سوراخ 2 ورقه سير قرار مي دهيم.

در هر سوراخ در كنار سير مقداري ترخون هم قرار دهيد.

:♥: لبه هاي گوشت را به هم بياوريد كه موقع پختن ، سيرها و ترخون خارج نشوند  :♥:

طرز تهيه ژيگو , ژيگو , ژيگو فرانسوي

  روغن مايع را در قابلمه مناسبي مي ريزيم . ظرف را روي حرارت ملايم قرار مي دهيم تا روغن داغ شود .

ران را در قابلمه مي گذاريم ، در آن را مي بنديم ، گاهي آن را زير و رو مي نمائيم تا آب گوشت كاملا كشيده شود و دو طرف گوشت سرخ شود .

نكته حساس در طبخ ژيگو آن است كه گوشت نبايد به شكل گوشت آبپز درآيد.

بعد از سرخ شدن كم كم از كنار ظرف آب در آن مي ريزيم .

چند حبه سير و ترخان و برگ بو را بدون خرد كردن كنار ظرف ژيگو مي ريزيم و مي گذاريم ژيگو پخته شود .

پياز ها را ريز خرد كنيد و در قابلمه روي گوشت بريزيد.

هويج و كرفس را نيز حلقه اي خرد كنيد و روي ژيگو بريزيد و در آخر نمك و فلفل را به غذا اضافه كنيد.

در هنگام سرو سيب زميني هاي سرخ شده را در كنار ژيگو به عنوان دورچين قرار دهيد.

طرز تهيه ژيگو , ژيگو , ژيگو فرانسوي

طرز تهيه ژيگو خيلي خوشمزه يك خوراك فرانسوي عالي و آسان

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.