طرز تهيه كوكوي بادمجان بسيار خوشمزه و عالي به 3 روش مختلف
در اين مطلب از سايت انسان شاد براي شما طرز تهيه كوكوي بادمجان را آماده كرده ايم
آموزش آشپزي و انواع كوكو و كتلت در سايت انسان شاد
مواد لازم براي تهيه كوكوي بادمجان
بادمجان :♥: 5 عدد
پياز :♥: 1 عدد
سير :♥: 2 حبه
تخم مرغ :♥: 4 عدد
نعناع خشك :♥: 1 قاشق غذا خوري
نمك و فلفل و زردچوبه :♥: به مقدار لازم
طرز تهيه كوكوي بادمجان
به نقل از انسان شاد طرز تهيه كوكوي بادمجان خوشمزه به اين صورت است كه ابتدا بايد بادمجان ها را پوست بگيريد.
به سه روش مي توانيد عمل كنيد:
1- بادمجان ها را حلقه اي برش بدهيد و در روغن سرخ كنيد تا نرم شوند.
2 - بادمجان ها را روي حرارت با پوست كباب كنيد و بعد پوست آن را بگيريد.
3 - بادمجان ها به صورت خام رنده كنيد و آب آن را بگيريد.
به هر روشي كه تمايل داشتيد بادمجان ها را آماده كنيد و سپس آن ها را له كنيد.
در ظرفي پياز و سير را با رنده ريز رنده كنيد.تخم مرغ ها را در ظرف بشكنيد.
با چنگال حسابي تخم مرغ ها را هم بزنيد تا كف كنند.
سپس بادمجان ها را به مواد اضافه كنيد.
حالا ادويه ها و نمك و فلفل را اضافه كنيد و مواد را هم بزنيد تا مايه كوكو صاف و يكدست شود.
تابه اي را روي حرارت قرار دهيد.
به مقدار كافي در آن روغن بريزيد تا روغن روي حرارت داغ شود.
وقتي از داغ شدن روغن مطمئن شديد همه ي مايه كوكو را در تابه بريزيد.
حرارت را زياد كنيد و درب تاب را بگذاريد تا كوكو مغز پخت شود.
هنگامي كه يك طرف كوكو سرخ شد كوكو را از وسط برش دهيد و آن را برگردانيد تا طرف ديگر هم سرخ شود.
حرارت را كم كنيد و درب تابه را برداريد.
كوكو بادمجان شما آماده است.نوش جان.
طرز تهيه كوكو بادمجان بسيار خوشمزه و عالي به 3 روش مختلف
- دوشنبه ۰۶ شهریور ۹۶ | ۱۲:۲۴
- ۲۰ بازديد
- ۰ نظر