طرز تهيه كردن بقچه بادمجان يا بادمجان حصيري
آموزش آشپزي در سايت انسان شاد
مواد لازم براي بقچه بادمجان:
بادمجان :◊: 5 عدد
گوشت چرخ كرده :◊: 300 گرم
پياز :◊: 2 عدد
روغن براي سرخ كردن :◊: به ميزان لازم
گوجه فرنگي :◊: 3 عدد
طرز تهيه بقچه بادمجان:
اول بادمجان ها رو پوست بگيريد و به صورت نازك برش دهيد.
1 ساعت در نمك يا آب نمك بخوابونيد تا تلخيش بره و در حال سرخ كردنروغن كمتري جذب كنه.
بعد از اين مدت بادمجانها رو در روغن سرخ كنيد.
يكي از پيازها رو رنده كنيد و به گوشت چرخ كرده به همراه نمك و فلفل و زردچوبه و دارچين اضافه كنيد.
ميتوانيد از جعفري خشك شده هم در تركيب گوشت استفاده كرد.
درست كردن سس:
يكي از پياز ها رو ريز خرد كنيد و با كمي روغن تفت دهيد تا طلايي شود.رب گوجه را هم در روغن تفت دهيد تا رنگ رب باز شود.
بعد گوجه ها را نصف كنيد و در تابه روي پياز ها بريزيد.
- یکشنبه ۱۶ آبان ۹۵ | ۲۳:۲۱
- ۱۱ بازديد
- ۰ نظر