آموزش درست كردن جوجه كباب زعفراني با سس مايونز و گلپر

آموزش درست كردن جوجه كباب زعفراني با سس مايونز و گلپر:

 

طرز تهيه جوجه كباب زعفراني,روش پخت جوجه كباب زعفراني,جوجه كباب زعفراني,آموزش درست كردن جوجه كباب زعفراني

آموزش انواع كباب در سايت انسان شاد

مواد لازم براي تهيه جوجه كباب:

مرغ كامل :◊: 1 عدد بزرگ

پياز :◊: 2 عدد

آبليمو :◊: 1 ليوان

سير :◊: 2 حبه

سس مايونز :◊: 3 قاشق غذاخوري

روغن زيتون :◊: نصف ليوان

طرز تهيه جوجه كباب:

مرغ را به قطعات ريز كه برش دهيد تا بشود راحت به سيخ گرفت.

:◊: قطعات مرغ نبايد خيلي ريز باشد :◊:

آن ها را تميز بشوريد و بگذاريد آبشان برود.

مرغ ها را در قابلمه اي بريزيد.

زعفران دم كشيده را روي مرغ بريزيد و قابلمه را 1 ساعت داخل يخچال بگذاريد تا مرغ ها طعم و رنگ زعفران بگيرند.

بعد از گذشت اين مدت روغن زيتون را به روي مرغ ها بريزيد و خوب با مرغ قاطي كنيد تاهمه جاي مرغ ها آغشته به روغن شود.

پياز ها را به صورت حلقه اي خرد كنيد و آن ها را بر روي مرغ ها بريزيد.

سپس آبليمو و نمك و فلفل و سير هاي خرد شده و پودر گلپر را بر روي جوجه ها بريزيد.

نكته پخت جوجه كباب:

 آبليو زياد و نمك جوجه را سفت مي كند.

پس اول بايد به جوجه ها روغن زده شود و خوب مخلوط مي كنيم تا جوجه ها با روغن پوشيده بشوند بعد آبليمو و نمك اضافه مي كنيم به اين شكل جوجه هاي طعم دار شده ي ما هرگز سفت نخواهند شد.

:◊: پياز ها را نبايد رنده كرد چون موقع كباب كردن جوجه ها مي سوزند و ظاهر كباب را خراب مي كنند :◊:

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.