طرز تهيه قهوه ترك
آموزش آشپزي در سايت انسان شاد
قهوه از نظرطب قديم ايران سرد و خشك است.
واژه قهوه برگرفته از زبان عربي و به معناي تحريك كننده و زائل كننده اشتهاست. درخت قهوه بين هفت تا 10 متر بلندي دارد و در هواي گرم و مرطوب رشد مي كند.
قهوه گياه مفيدي است. هم نوشيدني مطبوعي از آن به دست مي آيد و هم از تفاله آن مي توان استفاده كرد.
:◊: تفاله قهوه براي گرفتن بوي زهم و ساير بوهاي نامطبوع دست بسيار موثر است. از اين تفاله براي رنگ كردن مو هم مي توان استفاده كرد:◊:
قهوه را به دو صورت درست مي كنند؛ با دُرد (يا صاف نشده) و بي درد (يا صاف شده).
قهوه عربي و قهوه ترك را با درد درست مي كنند.
برخي از فوايد قهوه :
:◊: قهوه محرك است و هضم را آسان ميكند :◊:
:◊: تب بر است :◊:
:◊: به بدن نيروي كاذب ميدهد :◊:
:◊: سردرد را برطرف ميكند :◊:
:◊: مسموميتهاي ناشي از مصرف الكل زياد را درمان ميكند :◊:
:◊: براي برطرف كردن يرقان مفيد است :◊:
:◊: ادرار آور است :◊:
برخي از مضرات قهوه:در اثر مصرف زياد
:◊: قهوه فشار خون را بالا ميبرد و آنهايي كه فشار خونشان بالاست بايد از نوشيدن قهوه خودداري كنند. :◊:
:◊: باعث تحريك و ضعيف شدن قلب ميشود. :◊:
:◊: كلسترول خون را افزايش ميدهد . :◊:
:◊: زنان باردار به هيچ وجه نبايد قهوه مصرف كنند زيرا باعث عوارض خطرناك براي كودك ميشود. :◊:
مواد لازم براي تهيه قهوه ترك:
دانه هاي قهوه :◊: به مقدار لازم
آب :◊: (مي توان به جاي آب از شير هم استفاده كرد)
شكر :◊: به مقدار لازم
طرز تهيه قهوه ترك :
:◊: بهترين نوع دانه قهوه ترك عبارتند از: موكا، جاوا و ويني برشته شده. :◊:
دانه هاي قهوه را خوب آسياب كنيد. پودر قهوه تان بايد يكدست باشد و خيلي خوب آسياب شده باشد.
يك قاشق چاي خوري سر پر ( به ازاي هر فنجان ) قهوه جوش مخصوص بريزيد( يك ظرف مخصوص كه قسمت پايين آن پهن است و داراي گردني باريك، يك دهانه و دسته اي بلند است).
شكر را به ميزان دلخواه اضافه كنيد و براي هر فنجان به اندازه ي همان فنجان آب سرد در قهوه جوش بريزيد.
مخلوط را با يك چنگال خوب هم بزنيد.
قهوه جوش را روي حرارت ملايم قرار دهيد تا به آرامي به جوش بيايد.
- یکشنبه ۱۶ آبان ۹۵ | ۲۳:۲۸
- ۱۴ بازديد
- ۰ نظر