آموزش و طرز تهيه پيتزاي پپروني خوشمزه خانگي همراه با قارچ

طرز تهيه پيتزاي پپروني خوشمزه خانگي

طرز تهيه پيتزاي پپروني,روش پخت پيتزاي پپروني,پيتزاي پپروني

آموزش آشپزي در سايت انسان شاد

پيتزاي پپروني اصل از سوسيس پپروني كه خيلي خوشمزه و كمي تند است درست مي شود.

مواد لازم پيتزا پپروني :براي 2 نفر

سوسيس پپروني يا ژامبون پپروني (حلقه‌اي خردشده) :◊: 1 پيما

 خمير پيتزا :◊: 2 عدد

سس گوجه فرنگي :◊: 2 قاشق غذا ‌خوري

:◊: به جاي استفاده از سس مي توانيم خودمان سس را حاضر  كنيم :◊:

:◊:  2 قاشق رب گوجه را با 1 حبه سير و كمي روغن زيتون مخلوط كنيد :◊:

طرز تهيه پيتزاي پپروني:

ابتدا فر را در دماي 180 درجه روشن كنيد تا گرم شود.

سپس كف ظرف مخصوص پيتزا را روغن بماليد تا خمير پيتزا به آن نچسبد.

خمير را داخل قالب مخصوص پيتزا پهن كنيد، سپس با چنگال، چند سوراخ روي آن ايجاد كنيد.

:◊: اگر خمير را از بيرون بخريد بايد طرفي كه صافتر هست را رو به بالا قرار دهيد. :◊:

سطح خمير را به سس كچاپ آغشته كرده و نيمي از پنير پيتزا را روي آن بريزيد تا كاملا سطح نان را بپوشاند.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.