آموزش و طرز تهيه كباب بختياري سنتي و بسيار پر انژي

طرز تهيه كباب بختياري:

طرز تهيه كباب بختياري,روش پخت كباب بختياري,كباب بختياري

آموزش آشپزي در سايت انسان شاد

كباب بختياري يكي از كبابهاي سنتي و مشهور ايراني است، كه براي تهيه آن از راسته گوسفندي يا فيله گوساله، و سينه مرغ استفاده مي‌شود.

مواد لازم براي تهيه كباب بختياري:

فيله گوسفند يا گوساله :◊: نيم كيلو گرم

فيله مرغ :◊: نيم كيلو گرم

:◊: برحسب سليقه مي‌توان بجاي سينه مرغ از فيله ماهي استفاده كرد. :◊:

پياز :◊: 1 عدد

روغن زيتون يا مايع :◊:3  قاشق سوپخوري

طرز تهيه كباب بختياري:

فيله هاي مرغ و گوسفند ( يا گوساله ) را به صورت درشت خرد كنيد و داخل كاسه اي بريزيد.

پياز را خلالي خرد كنيد.

 سپس پياز ، فلفل دلمه اي خرد شدده ,زعفران دم كرده ، ماست ، روغن  و فلفل را اضافه و خوب مخلوط كنيد ،

روي كاسه را بپوشانيد و 2 ساعت داخل يخچال استراحت دهيد تا گوشت كاملاً طعم دار و ترد شود.

:◊: در حين خواباندن تكه هاي گوشت قرمز در مخلوط آب پياز و زعفران نبايد از نمك استفاده كرد :◊:

آبليمو ونمك  را نيم ساعت قبل از پخت به موادمان اضافه ميكنيم .

بعد از مزه دار كردن گوشت شروع به سيخ كشيدن كباب ها كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.