آموزش و طرز تهيه اشكنه خوشمزه با شنبليله:
اِشْكِنه يكي از غذاهاي ايراني از نوع خوراك است كه به صورت معمول با نان ميل ميشود.
اين غذا تاريخچهاي طولاني دارد و ابتدا در نواحي خراسان طبخ شده است. هم اكنون نيز در ميان مردم مشهد و ديگر شهرهاي خراسان طرفدار زيادي دارد.
«در سايت انسان شاد مي خواهيم آموزش پخت اشكنه را بدهيم»
مواد لازم براي تهيه اشكنه:
پياز بزرگ :◊: 1 عدد
سير :◊: 2 حبه
تخم مرغ :◊: 4 عدد
شنبليله خشك :◊: 1 قاشق غذاخوري
طرز تهيه اشكنه:
پياز ها را به اندازه ي دلخواه خرد كنيد و در قابلمه اي بريزيد و با روغن سرخ كنيد.
هنگاميه پيازها طلايي رنگ شدند، نمك و زردچوبه و سير خرد شده را اضافه ميكنيم هنگامي كه به اندازهٔ كافي تفت داده شد، آرد را نيز همراه با پيازها سرخ ميكنيم.
:◊: اگر آرد اين خوراك خوب پخته نشود باعث دل درد ميشود :◊:
بعد رب گوجه فرنگي را نيز به همراه ديگر مواد سرخ ميكنيم و مرتب هم ميزنيم تا نسوزد.
هنگامي كه رب تغيير رنگ داد سبزي اشكنه (شنبليله خشك )را به مواد درون ظرف اضافه ميكنيم و هم ميزنيم
سپس آب را اضافه ميكنيم و حرارت آن را بالا نگه ميداريم تا آب به جوش آيد. پس از آنكه آب جوشيد زير آن را كم ميكنيم تا پخته شود.
- دوشنبه ۱۷ آبان ۹۵ | ۰۳:۲۰
- ۳۷ بازديد
- ۰ نظر