آموزش و طرز تهيه اشكنه خيلي خوشمزه با شنبليله

آموزش و طرز تهيه اشكنه خوشمزه با شنبليله:

اِشْكِنه يكي از غذاهاي ايراني از نوع خوراك است كه به صورت معمول با نان ميل مي‌شود.

اين غذا تاريخچه‌اي طولاني دارد و ابتدا در نواحي خراسان طبخ شده است. هم اكنون نيز در ميان مردم مشهد و ديگر شهرهاي خراسان طرفدار زيادي دارد.

«در سايت انسان شاد مي خواهيم آموزش پخت اشكنه را بدهيم»

مواد لازم براي تهيه اشكنه:

پياز بزرگ :◊: 1 عدد

سير :◊: 2 حبه

تخم مرغ :◊: 4 عدد

شنبليله خشك :◊: 1 قاشق غذاخوري

طرز تهيه اشكنه:

پياز ها را به اندازه ي دلخواه خرد كنيد و در قابلمه اي بريزيد و با روغن سرخ كنيد.

هنگاميه پيازها طلايي رنگ شدند، نمك و زردچوبه و سير خرد شده را اضافه مي‌كنيم هنگامي كه به اندازهٔ كافي تفت داده شد، آرد را نيز همراه با پيازها سرخ مي‌كنيم.

:◊: اگر آرد اين خوراك خوب پخته نشود باعث دل درد مي‌شود :◊:

بعد رب گوجه فرنگي را نيز به همراه ديگر مواد سرخ مي‌كنيم و مرتب هم مي‌زنيم تا نسوزد.

هنگامي كه رب تغيير رنگ داد سبزي اشكنه (شنبليله خشك )را به مواد درون ظرف اضافه مي‌كنيم و هم مي‌زنيم

سپس آب را اضافه مي‌كنيم و حرارت آن را بالا نگه مي‌داريم تا آب به جوش آيد. پس از آنكه آب جوشيد زير آن را كم مي‌كنيم تا پخته شود.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.