آموزش و طرز تهيه باقالي پلو با ماهيچه غذاي محبوب ايراني ها

طرز تهيه باقالي پلو با ماهيچه غذاي محبوب ايراني ها:

 

روش پخت باقالي پلو و ماهيچه,طرز تهيه باقالي پلو با ماهيچه,باقالي پلو با ماهيچه

آموزش آشپزي در سايت انسان شاد

اين پلو بيشتر با غذاهاي گوشتي مانند: خوراك ماهيچه، خوراك گردن، خوراك مرغ مجلسي و يا ماهي سرو مي‌گردد.پ

از آن جايي كه اين غذاي لذيذ و محبوب بسيار چرب و پر كالري مي‌باشد، شويد با بالا بردن جريان خون به هضم راحت‌ تر و آب كردن چربي‌ها كمك خواهد كرد. و سنگيني باقلا و گوشت را جبران مي‌كند.

مواد لازم براي تهيه باقالي پلو با ماهيچه(براي 4 نفر)

ماهيچه گوسفند :◊: نيم كيلو گرم

:◊: بهتر است كه با گوشت گوساله پخته شود :◊:

باقلا سبز  :◊: 2 پيمانه

:◊: به ازاي 2 پيمانه برنج از يك پيمانه باقلا استفاده مي كنيم :◊:

پياز :◊: 2 عدد

برنج :◊: 4 پيمانه

شويد پاك كرده :◊: 1 پيمانه

طرز تهيه باقالي پلو با ماهيچه:

 باراي تهيه اين غذا اول برنج را ۲ ساعت قبل از پخت با مقداري آب و ۲ قاشق غذا خوري نمك بخيسانيد .

باقالا ها را تميز كنيد و پوست آن را دور بريزيد و لپه هايش را از هم جدا كنيد

در قابلمه اي تا نصف آب بريزيد، بعد از جوشيدن آب يك قاشق غذا خوري نمك به آن اضافه كنيد و باقلاي سبز تازه را به آب در حال جوش اضافه كنيد و حدود 5 دقيقه پخت كنيد.

باقالا نبايد در اين مرحله پخت كامل داشته باشد چون به همراه برنج نيز پخته ميشود.

سپس برنج را كه از چند ساعت قبل در آب خيس كرده‌ايد به آب در حال جوش و باقلا اضافه كنيد.

طرز تهيه ماهيچه ها :

:◊: ماهيچه ها را خوب بشوييد. :◊:

:◊: پياز خلالي ‌شده را در تابه با كمي روغن تفت دهيد سپس تكه‌هاي ماهيچه را به تابه اضافه كنيد و به خوبي سرخ كنيد . :◊:

:◊: كمي روغن زيتون ، زعفران آب كرده ، فلفل و زردچوبه روي ماهيچه ها بريزيد. :◊:

حرارت را كم كرده و اجازه دهيد ماهيچه با آبي كه از پيازها خارج ميشوند بپزد. :◊:

:◊: براي پخت اين ماهيچه نيازي به اضافه كردن آب نيست. :◊:

نكته:

:◊: اگر از باقالي خشك‌ شده در تهيه ‌باقلا پلو استفاده مي‌كنيد، بهتر است از چند ساعت قبل در آب خيسانده شوند. :◊:

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.