آموزش و طرز تهيه آش مصطفي غذاي محلي اراك بسيار خوشمزه

 طرز تهيه آش مصطفي غذاي محلي اراك

آش مصطفي يكي از غذاهاي سنتي ايراني است كه در استان مركزي تهيه مي‌شود.

 و غذاي سنتي و محلي اراكي‌هاست كه در منطقه فرمهين، غذاي ميهماني‏‌ها بوده است.

در بعضي از شهرها به اين آش ماصطفا ، ماسوبه و يا ماس اووه هم گفته مي‌شود، ولي مواد اوليه اين آش‌ها با يكديگر فرق دارد.

مواد اوليه تهيه اين غذا شامل برنج، نخود، كشك، برگ چغندر، پياز داغ، ادويه است.

 طرز تهيه آش مصطفي,طرز تهيه آش,آش

آموزش انواع آش در سايت انسان شاد

 

مواد لازم براي تهيه آش مصطفي:

برنج :◊:  200 گرم

:◊: يك پيمانه برنج مساوي با 200گرم است :◊: 

نخود :◊: 100 گرم

برگ چغندر :◊: نيم كيلو گرم

كشك :◊: يك ليوان

پياز :◊: 1 عدد

طرز تهيه آش مصطفي:

نخود را از شب قبل خيس كنيد تا نفخ آن گرفته شود.

بعد از اين مدت نخود ها را درون قابلمه اي بريزيد و با مقداري آب روي حرارت قرار دهيد.

پياز را ريز خرد كنيد و در قابلمه بريزيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.