طرز تهيه كيك اسفنجي با بافت عالي براي پايه
آموزش آشپزي
مواد لازم براي تهيه كيك اسفنجي
تخم مرغ :◊: 4 عدد
آرد :◊: 1 و 2/1 فنجان يا 180 گرم
شكر :◊: 4/3 فنجان + 4/1 فنجان، مجموعا 150 گرم
شير :◊: 5 قاشق غذاخوري
روغن :◊: 5 قاشق غذاخوري
براي پخت كيك اسفنجي
ابتدا فر را با دماي 180 درجه سانتي گراد روشن مي كنيم تا گرم بشه.
سپس زردهها و سفيده تخممرغ ها را از هم جدا مي كنيم. سفيدهها را با همزن برقي خوب بزنيد تا فرم گرفته و مانند كف سفيد شود تا از ظرف نريزد، سپس آن را در يخچال بگذاريد.
زردهها را در يك ظرف مناسب با شكر و وانيل خوب هم بزنيد تا سفيد و كش دار بشود. حالا كم كم به آن روغن و شير را اضافه كنيد و به هم زدن ادامه دهيد.
در يك ظرف آرد و بيكينگ پودر را با هم مخلوط كرده و دو بار آنها را الك كنيد، سپس آن را به مخلوط زرده اضافه كنيد. در انتها سفيده را هم به مواد اضافه كنيد و به آرومي با قاشق( ترجيحا فلزي نباشه) به يك سمت هم ميزنيم.
فوت و فن عالي شدن كيك اسفنجي :
تخم مرغ و شير بايد به دماي محيط رسيده باشند.
- یکشنبه ۱۶ آبان ۹۵ | ۱۵:۲۵
- ۱۸ بازديد
- ۰ نظر