طرز تهيه كوكوي بادمجان بسيار خوشمزه به 3 روش مختلف

طرز تهيه كوكوي بادمجان بسيار خوشمزه

در اين مطلب از سايت انسان شاد براي شما طرز تهيه كوكوي بادمجان را آماده كرده ايم

آموزش آشپزي و انواع كوكو و كتلت در سايت انسان شاد

كوكو بادمجان,كوكوي بادمجان,طرز تهيه كوكوي بادمجان,طرز تهيه كوكو بادمجان,بادمجان

مواد لازم براي تهيه كوكوي بادمجان

بادمجان :◊: 5 عدد

پياز :◊: 1 عدد

سير :◊: 2 حبه

تخم مرغ :◊: 4 عدد

طرز تهيه كوكوي بادمجان

براي تهيه اين كوكو خوشمزه ابتدا بادمجان ها را پوست بگيريد.

به سه روش مي توانيد عمل كنيد:

1- بادمجان ها را حلقه اي برش بدهيد و در روغن سرخ كنيد تا نرم شوند.

2 - بادمجان ها را روي حرارت با پوست كباب كنيد و بعد پوست آن را بگيريد.

3 - بادمجان ها به صورت خام رنده كنيد و آب آن را بگيريد.

به هر روشي كه تمايل داشتيد بادمجان ها را آماده كنيد.

سپس آن ها را له كنيد.

در ظرفي پياز و سير را با رنده ريز رنده كنيد.تخم مرغ ها را در ظرف بشكنيد.

حرارت را زياد كنيد و درب تاب را بگذاريد تا كوكو مغز پخت شود.

هنگامي كه يك طرف كوكو سرخ شد كوكو را از وسط برش دهيد و آن را برگردانيد تا طرف ديگر هم سرخ شود.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.