آموزش و طرز تهيه خمير پيتزا خانگي با كيفيت عالي براي پيتزا

طرز تهيه خمير پيتزا خانگي با كيفيت عالي:

 

 

خمير پيتزا,طرز تهيه خمير پيتزا خانگي,روش پخت خمير پيتزا خانگي

آموزش انواع پيتزا در سايت انسان شاد

مواد مورد نياز خمير پيتزا خانگي:

آرد سفيد :◊: ۳۵۰ گرم

روغن مايع :◊: ۲ تا ۳ قاشق چاي خوري

مخمر فوري :◊: ۲ قاشق مرباخوري

طرز تهيه خمير پيتزا خانگي :

براي شروع مخمر رو داخل ظرف در بسته به مدت ۱۵ دقيقه قرار بديد تا حجمش دوبرابر شه. آرد و نمك و شكر رو باهم الك ميكنيم

و روغن رو به مخلوط اضافه ميكنيم. مخمري رو كه عمل كرده بود اضافه ميكنيم و آبي يا شيري رو كه از قبل گرم كردر اين مرحله كه آب يا شير رو كم كم اضافه ميكنين

، بايد با يك دست مخلوط رو هم بزنين، چرا كه مقدار آب يا شيري كه استفاده ميشه به آرد بستگي داره و ثابت نيست.

آب يا شير رو اونقدري اضافه كنين كه چسبنده نشه. براي اطمينان بهتره اول يك پيمانه آب رو بريزيد و مخلوط كنين و اگر كم بود بقيه رو قاشق قاشق اضافه كنين.

چند نكته مهم براي ترد شدن خمير پيتزا :

اگر ميخوايد خمير پيتزا تردي داشته باشين بهتره اون رو در يخچال بذاريد تا به آرامي ور بياد.

اينطوري عمل ور اومدن كندتر انجام ميشه ولي خمير پيتزا تردتر ميشه.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.