آموزش و طرز تهيه مرباي پوست پرتقال بسيار خوشمزه و خوش طعم
در اين مطلب از سايت انسان شاد براي شما دوستان طرز تهيه مرباي پوست پرتقال را آماده كرده ايم.
آموزش آشپزي و سفره آرايي در سايت انسان شاد.
انواع مربا و ترشي در سايت انسان شاد.
مواد لازم براي تهيه مرباي پوست پرتقال :
پوست پرتقال تازه :◊: 1 كيلو
شكر :◊: 1/5 كيلو
آب :◊: 1/5 ليتر
آب ليمو :◊: 2 قاشق غذاخوري
طرز تهيه مرباي پوست پرتقال :
به نقل از انسان شاد براي تهيه مرباي پوست پرتقال ابتدا بايد انتدا بايد پوست پرتقال را در يك قابلمه منساب ريخته و روي آنها آب سرد ريخته.
قابلمه را روي حرارت اجاق بگذاريد تا آب جوش بيايد.زماني كه آب جوش شد آن را آب بكشيد.
اين كار را 3 بار تكرار كنيد.سپس رول ها (پوست پرتقال) را در قابلمه بريزيد و روي آنها باز آب سرد بريزيد و اجازه دهيد به مدت زمان 24 ساعت بماند.
براي گرفتن تلخي پوست پرتقال هر 3 الي 4 ساعت يكبار آب آن را عوض كنيد.
:◊: مواظب باشيد كه عطر پرتقال بطور كلي از بين نرود.:◊:
حال در يك قابلمه مناسب آب ريخته و شكر را هم به آن اضافه كنيد و روي حرارت اجاق قرار دهيد تا شكرها آب شوند و آب جوش بيايد.
رول ها را داخل قابلمه بريزيد و اجازه دهيد خيلي آروم بجوشند و پوست پرتقال شفاف شود.
- یکشنبه ۲۸ آذر ۹۵ | ۱۹:۴۰
- ۱۸ بازديد
- ۰ نظر