طرز تهيه نوتلا خانگي خيلي خوشمزه
در اين مطلب از سايت انسان شاد براي شما طرز تهيه نوتلا را آماده كرده ايم
آموزش آشپزي در سايت انسان شاد
نوتلا (به ايتاليايي: Nutella) برندي تجاري از شكلات فندقي است.
نوتلا كه توسط كمپاني ايتاليايي فِرِرو توليد ميشود در سال ۱۹۶۳ به بازار معرفي شد.
دستور ساخت نوتلا پيش از آن در يكي ديگر از محصولات فيررو كه در سال ۱۹۴۴ منتشر شده بود،
استفاده شده بود و سپس گسترش و تغيير يافته بود.
اين دسر بسيار خوشمزه و لذيذ است و بهترين انتخاب براي صبحانه فرزندانتان مي باشد
به خاطر وجود شير عسل و فندق مي تواند مقوي ترين صبحانه براي كودكان باشد .
مواد لازم براي تهيه نوتلا
پودر كاكائو :◊: 3 قاشق چايخوري
شير سرد :◊: 3 قاشق غذاخوري
عسل :◊: 2 قاشق غذاخوري
روغن مايع :◊: 2 قاشق غذا خوري
فندق :◊: 1 ليوان
:◊:فندق ها بايدبدون نمك و تست شده باشند:◊:
طرز تهيه نوتلا
طرز تهيه نوتلا : براي تست فندق ها به روش زيرعمل كنيد:
فندق ها رو توي سيني فر بريزيد و در فر با دماي 175 درجه سانتيگراد به مدت 10 دقيقه تُستش كنيد.
بعد از فر بيرون بياوريد و ميون حوله (يا دستمال كاغذي حوله اي) قرار داده و مالش بديد تا پوستشون جدا شود.
اگه مقداري پوست بهشون چسبيده هم اصلا مهم نيست. بذاريد سرد بشن.
فندق ها را داخل ميكسر بريزيد تا خوب مخلوط شوند و تبديل به كرم شن.
بعد از اين كه آن ها را ميكس كرديد 2 قاشق روغن را اضافه كنيد.
در اين مرحله با قاشقي كه روغن را به فندق ها اضافه كرديد
عسل را نيز اضافه كنيد.
:◊:با اين كار هيچ عسلي به قاشق نمي چسبد:◊:
بعد از اضافه كردن عسل پودر كاكائو را اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد.
- یکشنبه ۲۸ آذر ۹۵ | ۱۹:۴۶
- ۳۷ بازديد
- ۰ نظر