طرز تهيه سالاد الويه با مرغ:
آموزش آشپزي
مواد لازم براي تهيه سالاد الويه:
سينه مرغ :◊: 1 عدد
تخم مرغ آب پز شده :◊: 3 عدد
سيب زميني :◊: 1كيلو گرم
خيارشور :◊: 500گرم
نخود فرنگي :◊: 200گرم
طرز تهيه سالاد الويه:
سينه مرغ را با نمك و فلفل بگذاريد تا خوب بپزد.
نخود فرنگي و سيب زميني را هم جداگانه بپزيد .
هنگامي كه سيب زميني ها پختند پوست آنها را بكنيد و آنها را رنده كنيد.
تخم مرغ هاي آب پز شده را نيز در سيب زميني ها رنده كنيد .
مرغ پخته شده را ريش ريش كنيد و به مخلوط سيب زميني و تخم مرغ اضافه كنيد.
نكاتي براي خوشمزه تر شدن سالاد الويه:
- چاشني و ادويه مناسب اين غذا، فلفل سياه و كمي آبليموي تازه است. آبليمو را فقط بايد به اندازهاي اضافه كرد كه بوي تخممرغ پخته را بپوشاند و سالاد ترش نشود.
- بهتر است خيارشورها را قبل از افزودن بشوييد و بعد نگيني و بسيار ريز خردشان كنيد آنگاه آنها را در سبدي بريزيد و بگذاريد تا كاملاً آبشان گرفته شود.
- یکشنبه ۱۶ آبان ۹۵ | ۱۵:۵۸
- ۱۸ بازديد
- ۰ نظر