آموزش و طرز تهيه كيك عسلي خانگي بسيار مقوي و لذيذ
مواد لازم براي تهيه كيك عسلي:
تخم مرغ :◊: 3 عدد
آرد سفيد :◊: 3 ليوان
عسل :◊: نصف ليوان
شكر :◊: 1 پيمانه
كره :◊: 200 گرم
پوست ليمو ترش :◊: 1 قاشق سوپ خوري
طرز تهبه كيك عسلي:
ابتدا كره و شكر را با هم مخلوط مي كنيم تا كاملا نرم شوند.
زرده تخم مرغ ها را از سفيده جدا ميكنيم و در ظرفي جدا مي ريزيم.
سفيده ها را با استفاه از همزن برقي خيلي خوب هم ميزنيم تا پف كند و حجمش دو برابر شود.
زرده ها را نيز با همزن خيلي خوب ميزنيم تا كرم رنگ شوند.سپس كره و شكر را به زرده ها اضافه مي كنيم.
عسل و پوست ليموي رنده شده و دارچين و گلاب را به مواد اضافه ميكنيم و آنقدر هم ميزنيم تا مايه صاف و يكدست شود.
- یکشنبه ۱۶ آبان ۹۵ | ۱۶:۱۴
- ۳۳ بازديد
- ۰ نظر