15 نكته مهم در تهيه لازانيا براي خوش طعم تر و عالي شدن

نكته مهم در تهيه لازانيا براي خوش طعم تر و عالي شدن

نكات خوش طعم تر شدن لازانيا,لازانيا,خوش طعم شدن لازانيا

در اين مطلب از سايت انسان شاد براي شما عزيزان نكات خوش طعم تر شدن لازانيا را آماده كرده ايم.

آموزش آشپزي و سفره آرايي در سايت انسان شاد.

نكات خوش طعم تر شدن لازانيا :

انسان شاد  نكات خوش طعم تر شدن لازانيا را براي شما آماده كرده است كه با رعايت آنها حتما لازانيا خوش طعم تر ميشود.

1.مايه مياني لازانيا مقدارش كم باشد.

:◊: منظور از مايه مياني همان گوشت،مرغ يا سبزيجات است.:◊:

2.اگر مايه مياني لازانيا كم چرب باشد بهتر است.اگرم از گوشت چرخ هم استفاده ميكنيد سعي كنيد بدون چربي باشد.

:◊:اگر مقدار چربي گوشت بالا باشد لازانيا بخاطر تركيب با ديگر مواد بوي چربي دنبه خواهد گرفت.:◊:

.حتما اولين مايه كف ظرف را سس سفيد بريزيد.

6.لايه هاي لازانيا را روي سس سفيد بچينيد.

7.بعد از اينكه هر ورقه لازانيا را گذاشتيد مقدار كمي مايه گوشتي يا سبزيجات بصورت خيلي نازك روي آن بريزيد.

8.مقدار خيلي كمي پنير پيتزا رنده شده روي هر لايه از لازانيا بريزيد.از پودر پنير پارمزان هم ميتوانيد استفاده كنيد.

9.بعد از اينكه در هر مرحله پنير پيتزا اضافه كرديد روي آن مقدار زيادي سس سفيد بريزيد.

.در آخراي پخت لازانيا حتما از گريل استفاده كنيد و اجازه دهيد با پخش حرارت از بالا پنير پيتزا طلايي شود.

:◊:زمان 10 دقيقه تابش حرارت از قسمت بالا كافي ميباشد.:◊:

14.بعد از آماده شدن لازانيا و بيرون آوردن آن از فر فورا ان را سرو نكنيد و اجازه دهيد پنير آن دماي خود را از دست دهد بعد ميل كنيد.

15.در صورت امكان به صورت تك نفره سرو كنيد، ولي اگه با ظرف پخت سرو ميكنيد، خودتان از قبل لازانيا را برش زده و به روي ميز ببريد.

تا كنون نظري ثبت نشده است