آشنايي با روش پخت كيك خرمالو با طعم بسيار خوشمزه و عالي

 آشنايي با روش پخت كيك خرمالو با طعم بسيار خوشمزه و عالي:

كيك خرمالو,طرز تهيه كيك خرمالو,آموزش پخت كيك خرمالو

طرز تهيه كيك خرمالو:

خرمالو :◊: 4 عدد

آرد :◊: 2 ليوان

شكر :◊: يك و نيم ليوان

روغن مايع :◊: 1 ليوان

تخم مرغ :◊: 4 عدد

گردو خرد شده :◊: نصف ليوان

طرز تهيه كيك خرمالو :

خرمالو ها را پوست بگيريد سپس گوشت خرمالو ها را به صورت پوره در بياوريد.

زرده ها و سفيده هاي تخم مرغ را از هم جدا كنيد.

داخل كاسه اي زرده ها و روغن و شكر را آنقدر بزنيد تا مايه كرم رنگ و كشدار شود.

بعد خرمالو هاي پوره شده را اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد.

آرد ,بكينگ پودر ,جوش شيرين يا نمك را باهم 3 بار الك كنيد.

سپس آن ها را كم كم به مخلوط زرده ها اضافه كنيد.و آرام و به صورت دوراني هم بزنيد.

نكته :

اگر مزه دارچين را دوست نداريد مي توانيد به جاي آن به همان مقدار از پودر كاكائو استفاده كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.