طرز تهيه استيك گوشت آبدار و خوشمزه با سس مخصوص براي 4 نفر

طرز تهيه استيك گوشت آبدار و خوشمزه با سس مخصوص

 

طرز تهيه استيك گوشت,روش پخت استيك گوشت,استيك گوشت

آموزش آشپزي در سايت انسان شاد

مواد لازم براي تهيه استيك گوشت:

گوشت راسته مخصوص استيك  :◊:  به تعداد دلخواه

نمك و فلفل ادويه :◊:  به مقدار لازم

روغن مخصوص پخت و پز :◊:  به مقدار لازم

كره :◊:  200 گرم

مـواد لازم  براي سس قارچ:

پياز :◊:  1 عدد

قارچ ورقه شده :◊: 2 ليوان

شير :◊: 1 ليوان

       آرد :◊:  1 قاشق غذاخوري

طرز تهيه استيك گوشت:

 

ابتدا تكه اي از راسته گوساله را برداريد و به اندازه كف دست و با ضخامت يك بند انگشت برش بزنيد.

:◊:شكل برش ها بهتر است از يك سمت پهن و از سمت ديگر باريك باشد :◊:

تكه هاي برش خورده گوشت را روي تخته گوشت بگذاريد.

روي آنها كيسه فريزر بكشيد سپس آنها را با گوشتكوب بكوبيد تا پهن شوند.

سپس برش هاي گوشت را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقيقه در مخلوط روغن زيتون، سس خردل، و سس سويا و نمك و فلفل سياه قرار دهيد تا مزه دار شوند

استيك را به مدت 3 تا 10 دقيقه در ماهي تابه سرخ كنيد.

:◊:بسته به ضخامت و باريكي گوشت مي توانيد آن را كمتر و بيشتر سرخ كنيد :◊:

طرز تهيه سس قارچ:

 

ابتدا پياز را در روغن تفت دهيد تا طلايي شود. سپس قارچ ها را به آن بيفزاييد و بگذاريد كمي با هم حرارت ببينند.

مخلوط عصاره گوشت گوساله، شير، آرد و فلفل سياه را به آنها بيفزاييد. . به مدت 5 تا 8 دقيقه مدام مخلوط را هم بزنيد تا ته نگيرد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.