فوت و فن دم كردن قهوه.نهايت لذت را از دم كردن و ميل كردن قهوه ببريد

فوت و فن دم كردن قهوه.نهايت لذت را از دم كردن و ميل كردن قهوه ببريد

در اين مطلب از سايت انسان شاد براي شما دوستان فوت و فن هاي دم كردم قهوه را آماده كرده ايم.

آموزش آشپزي و سفره آرايي در سايت انسان شاد.

دم كردن قهوه,فوت و فن دم كردن قهوه,نكاتي در مورد دم كردن قهوه,قهوه,روش دم كردن قهوه

به نقل از انسان شاد مزه و كيفيت قهوه نه تنها به روش دم كردن آن مربوط است
 
بلكه به نوع دانه مصرفي قهوه نيز بسته گي دارد.
 
دم كردن قهوه,فوت و فن دم كردن قهوه,نكاتي در مورد دم كردن قهوه,قهوه,روش دم كردن قهوه

ابزار و تجهيزات دم كردن قهوه :

 
اول از همه بايد از تميز بودن وسايل دم كردن قهوه مطمئن شويد.

قهوه را در بسته هاي كوچك تهيه كنيد.

درست آسياب شدن قهوه :

 

توصيه انسان شاد به شما اين است كه قهوه روست شده تهيه كنيد و در زمان مصرف آن را آسياب كنيد.

آب :

 

آب مورد استفاده در دم كردن قهوه تاثير زيادي در مزه نهايي قهوه دارد.

نسبت قهوه و آب :

 

به طور ميانگين براي هر 170 ميلي ليتر آب حدود 1 الي 2 قاشق قهوه آسياب شده استفاده ميشود.

درجه حرارت آب هنگام دم كردن قهوه :

بجز تهيه قهوه در روش هاي سرد در بقيه موارد آب تقريبا بايد در نزديكيه دماي جوش باشد تا عصاره قهوه به خوبي خارج شود.

زمان دم كردن قهوه :

يكي از مهمترين عوامل دم كردن قهوه مدت زمان درگير بودن آب با دانه هاي قهوه ميباشد.

پس از دم كردن قهوه :

 

قهوه اي را كه دم ميكنيد را در يك فنجان يا ماگ از قبل گرم شده بريزيد.

از قهوه لذت ببريد :

 

قبل از اينكه قبل را ميل كنيد فنجان قهوه را نزديك بيني آورده و از بوي آن لذت ببريد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.