آموزش بهترين روش دم كردن زعفران
در اين مطلب از سايت انسان شاد براي شما آموزش دم كردن زعفران را آماده كرده ايم
آموزش آشپزي در سايت انسان شاد
زعفران بعد از آسياب شدن بايد دور از نور و رطوبت و در جام شيشهاي نگهداري شود.
زيرا با توجه به اين كه اسانس (مواد معطر) زعفران قابل تبخير شدن است در صورت نگه داري نامناسب،
به مرور زمان اسانس آن تبخير شده و از اثرات دارويي و طعم و مزهٔ آن كاسته ميشود و مرغوبيت آن از دست ميرود.
آموزش دم كردن زعفران
ابتدا مقداري از زعفران را داخل هاوني كوچك با مقداري شكر يا 1 حبه قند بسائيد.
:◊: براي نرم تر و راحت ساييده شدن زعفران از قند يا شكر بايد استفاده كنيم :◊:
:◊: به جاي هاون از آسياب هم براي ساييدن زعفران مي توانيد استفاده كنيد :◊:
سپس 1 قاشق چايخوري از زعفران ساييده شده را با نصف فنجان آب جوش مخلوط كنيد و
روي استكان را يك نعلبكي قرار دهيد و استكان را روي بخار آب كتري يا برنج در حال پخت دم بگذاريد تا رنگ بيندازد.
:◊: آب بايد كاملا جوش باشد :◊:
- جمعه ۰۱ بهمن ۹۵ | ۱۶:۲۱
- ۱۹ بازديد
- ۰ نظر