آموزش و طرز تهيه كيك پرتقالي مناسب براي عصرانه و صبحانه

آموزش و طرز تهيه كيك پرتقالي مناسب براي عصرانه و صبحانه:

طرز تهيه كيك پرتقالي,آموزش پخت كيك پرتقالي,كيك پرتقالي

آموزش آشپزي

 

مواد لازم براي تهيه كيك پرتقالي:

تخم مرغ :◊: 3 عدد

آب پرتقال :◊: نصف پيمانه

روغن مايع :◊: 1 پيمانه

شكر :◊: يك و نيم پيمانه

طرز تهيه كيك پرتقالي:

تخم مرغ ها را در ظرفي شكسته و با همزن برقي به مدت 5 دقيقه هم مي زنيم.وانيل و شكر را به تخم مرغ اضافه ميكنيم.

و آنقدر هم مي زنيم تا حجم مايه دو برابر شود.

روغن را نيز به مواد بالا اضافه ميكنيم و كمي هم ميزنيم.

بكينگ پودر و آرد را 3 مرتبه الك ميكنيم و به مواد كيك مان كم كم اضافه ميكنيم.

حالا آب پرتقال و پوست پرتقال رنده شده را به مايه اضافه مي كنيم و خوب هم مي زنيم تا مايه كيك ما آماده شود.

فر را با حرارت 170 درجه سانتي گراد روشن ميكنيم تا گرم شود .

مايه كيك را درون قالب چرب شده ميريزيم و دو سوم قالب را پر ميكنيم تا كيك جا براي پف كردن داشته باشد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.