طرز تهيه كباب سرداشي بسيار خوشمزه و آسان غذاي سنتي شهر همدان

طرز تهيه كباب سرداشي خوشمزه غذاي سنتي شهر همدان

در اين مطلب از سايت انسان شاد براي شما طرز تهيه كباب سرداشي را آماده كرده ايم

آموزش آشپزي و انواع كباب در سايت انسان شاد

طرز تهيه كباب سرداشي,كباب سرداشي,سرداشي,تهيه كباب سرداشي,غذاي محلي همدان

كباب سرداشي از كباب هاي مخصوص همدان است كه همراه با گوشت چرخ كرده و سيب زميني در تنور كباب مي شده است.

كباب سرداشي يكي از غذاهاي سنتي استان همدان است

سرداشي نوع كباب است كه مواد آن را گوشت گوسفندي، سيب زميني، پياز و در صورت تمايل فلفل سبز تشكيل مي‌دهد

در قديم اين غذا را  در تنور نون سنگكي مي گذاشتند تا براي آنها به اصطلاح بگذارد سر داش؛ اما امروزه اين غذا در فر پخته مي‌شود

طرز تهيه كباب سرداشي,كباب سرداشي,سرداشي,تهيه كباب سرداشي,غذاي محلي همدان

مواد لازم براي تهيه كباب سرداشي

گوشت چرخ كرده گوسفندي :♦: نيم كيلو گرم

پياز :♦: 2 عدد

سيب زميني :♦: 3 عدد

گوجه فرنگي :♦: 2 عدد

فلفل سبز تند :♦: 1 عدد

:♦: يا فلفل قرمز تند نصف قاشق چايخوري :♦:

طرز تهيه كباب سرداشي

به نقل از انسان شاد براي تهيه كباب سرداشي ابتدا بايد

2 عدد از سيب زميني ها و پياز ها را درون گوشت چرخ كرده رنده كنيم

:♦: حتما آب سيب زميني و پياز را بگيريد :♦:

وقتي مواد را رنده كرديم حسابي ورز مي دهيم تا حالت چسبندگي پيدا كنند.

:♦: براي چسبندگي بيشتر مي توانيد به جا رنده كردن پياز و سيب زميني آن ها را به همراه گوشت داخل چرخ گوشت بريزد و دو مرتبه چرخ كنيد :♦:

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.