طرز تهيه آش بادمجان فوق العاده عالي.غذاي سنتي و اصيل كرمانشاه

طرز تهيه آش بادمجان فوق العاده عالي.غذاي سنتي كرمانشاه

در اين مطلب از سايت انسان شاد براي شما طرز تهيه آش بادمجان را آماده كرده ايم

آموزش آشپزي و انواع آش در سايت انسان شاد

طرز تهيه آش بادمجان,آش بادمجان,آش بادمجان كرمانشاه,آش بادمجان و عدس,آش بادمجان ملاير,آش بادمجان بروجرد,آش بادنجان

آش بادمجان يكي از غذا هاي اصيل و سنتي كرمانشاه است.با اين كه كمي درست كردنش سخت و پر زحمت است ولي مزه فوق العاده عالي دارد.

طرز تهيه آش بادمجان,آش بادمجان,آش بادمجان كرمانشاه,آش بادمجان و عدس,آش بادمجان ملاير,آش بادمجان بروجرد,آش بادنجان

مواد لازم براي تهيه آش بادمجان

بادمجان :♦: 1 كيلو گرم

 گوشت سردست بدون استخوان :♦: نيم كيلو گرم

حبوبات شامل عدس ، نخود ، لوبياسفيد :♦: از هر كدام نصف پيمانه

برنج :♦: 1 پيمانه

پياز :♦: 2 عدد

سير :♦: 3 حبه

كشك :♦: 1 ليوان

طرز تهيه آش بادمجان

به نقل از انسان شاد براي تهيه آش بادنجان ابتدا

از شب فبل نخود و لوبيا سفيد را در آب بخيسانيد و هر چند ساعت آب آن را عوض كنيد تا نفاحي حبوبات از بين بروند.

گوشت را به صورت تكه هاي خورشتي درشت خرد كنيد.

حبوبات را به همراه گوشت داخل قابلمه بريزيد و يكي از پياز ها را 4 قاچ كنيد و داخل مواد بريزيد.

:♦: وقتي كه گوشت پخت پياز را حتما از داخل آش بيرون بياوريد :♦:

روي مواد آب بريزيد و بگذاريد روي حرارت تا بپزند.

در اين فاصله كه گوشت و حبوبات در حال پختن هستند بادمجان ها را پوست بگيريد و حلقه اي خرد كنيد ،در آب و نمك بخيسانيد تا تلخي آن ها از بين برود.

بعد آن ها را خشك كنيد و در روغن سرخ كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.