آموزش و طرز تهيه نوقا پسته اي خيلي خوشمزه و مقوي.با روغن آفتابگردان

آموزش و طرز تهيه نوقا پسته اي خيلي خوشمزه و مقوي.با روغن آفتابگردان

در اين مطلب از سايت انسان شاد براي شما عزيزان طرز تهيه نوقا پسته اي را آماده كرده ايم.

آموزش آشپزي و سفره آرايي در سايت انسان شاد.

انواع ژله و دسر در سايت انسان شاد.

طرز تهيه نوقا پسته اي,نوقا پسته اي,نوقا,روش درست كردن نوقا پسته اي

طرز تهيه نوقا پسته اي,نوقا پسته اي,نوقا,روش درست كردن نوقا پسته اي

مواد لازم براي تهيه نوقا پسته اي :

مغر پسته :◊: 2 فنجان

كشمش يا آلبالو خشك يا مغزهايي مثل گردو،بادام :◊: 2 فنجان

عسل :◊: 1/2 فنجان

خاك قند :◊: 1/4 فنجان

نشاسته ذرت :◊: 1/4 فنجان

شكر :◊: 1 و 2/3 فنجان + 1 قاشق غذا خوري

روغن آفتابگردان :◊: 2 قاشق غذاخوري

آب :◊: 2 قاشق غذاخوري

سفيده تخم مرغ به دماي محيط رسيده :◊: 2 عدد

گلاب :◊: چند قطره

نمك :◊: كمي

طرز تهيه نوقا پسته اي,نوقا پسته اي,نوقا,روش درست كردن نوقا پسته اي

طرز تهيه نوقا پسته اي,نوقا پسته اي,نوقا,روش درست كردن نوقا پسته اي

طرز تهيه نوقا پسته اي :

به نقل از انسان شاد براي تهيه نوقا پسته اي ابتدا بايد فر را روشن كرده و دماي آن را روي 200 درجه فارنهايت يا 100 درجه سلسيوس تنظيم كنيد.

يك قالب كه كمي كف آن گود باشه انتخاب كنيد و 20 الي 25 سانتي متر از كف آن را با كاغذ روغني بپوشانيد.

كاغذ را طوري كف قالب پهن كنيد كه لبه كاغذ از كناره هاي قالب بيرون بزند تا زمان بيرون آوردن نوقا راحت تر باشيد.

به وسيله برس تمامي سطح كاغذ را چرب كنيد.

اكنون نشاست را با خاك قند مخلوط كنيد و نيمي از مخلوط را كف ظرف الك كنيد.

مغز پسته ها را كف سيني فر پهن كنيد و آن را دورن فر قرار دهيد تا مغز پسته ها گرم شوند.

دانه هاي آلبالو خشك را از هم جدا كنيد.

كمي نمك به سفيده هاي تخم مرغ اضافه كنيد و آن را درون ميكسر بريزيد و هم بزنيد تا كف كند.

1 قاشق شكر نيز به آنها اضافه كنيد و براي چند ثانيه دوباره هم بزنيد.

باقي مانده شكر را به همراه عسل و آب درون شير جوش بريزيد و آن را روي حرارت اجاق قرار دهيد تا جوش بيايد.

يك دما سنج درون مخلوط بگذاريد تا زماني كه دماي ان به 123 درجه سانتي گراد برسد.

زماني كه به دماي مورد نظر رسيديد دمانسج را بيرون بياوريد و سفيده هاي تخم مرغ را هم بزنيد.

حال ظرف حاوي شهد را از روي حرارت برداريد و كم كم در حالي كه سفيده تخم مرغ را با سرعت هم ميزنيد به آن اضافه كنيد.

به مدت 12 دقيقه شهد و تخم مرغ را هم بزنيد تا سفت شود.

اكنون زمان اضافه كردن چند قطره گلاب رسيده است.

براي اينكه مقدار زيادي گلاب اضافه نشود بهتر است از قاشق استفاد كنيد.

يك ليسك مناسب انتخاب كنيد و آن را با روغن چرب كنيد.

با استفاده از ليسك چرب مغز پسته هاي گرم شده و بقيه مغز ها و آلبالو خشك ها را به مخلوط اضافه كنيد و هم بزنيد.

با استفاده از ليسك مخلوط را كف سيني كه از قبل چرب كرديد و خاك قند و نشاسته پاشيديد پهن كنيد.

حال دستتان را چرب كنيد و نوقا را در ظرف پهن كنيد.

نيمي ديگر مخلوط خاك قند را روي نوقا الك كنيد.

براي حداقل مدت 2 ساعت بايد نوقا را خنك كنيد.

بعد از اينكه نوقا پسته اي خوب خودش را گرفت به وسيله لبه هاي كاغذ آن را از قالب بيرون بياوريد.

اكنون يك كارد تيز را خوب چرب كنيد و نوقا پسته اي را به اندازه دلخواه برش دهيد.

طرز تهيه نوقا پسته اي,نوقا پسته اي,نوقا,روش درست كردن نوقا پسته اي

طرز تهيه نوقا پسته اي,نوقا پسته اي,نوقا,روش درست كردن نوقا پسته اي

آموزش و طرز تهيه نوقا پسته اي خيلي خوشمزه و مقوي.با روغن آفتابگردان

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.