آموزش و طرز تهيه پاولوواي انار و پسته دسري بسيار خوشمزه و مناسب پذيرايي

آموزش و طرز تهيه پاولوواي انار و پسته دسري بسيار خوشمزه و مناسب پذيرايي

در اين مطلب از سايت انسان شاد براي شما عزيزان طرز تهيه پاولوواي انار و پسته را آماده كرده ايم.

آموزش آشپزي و سفره آرايي در سايت انسان شاد.

انواع دسر در سايت انسان شاد.

طرز تهيه پاولوواي انار و پسته,پاولوواي انار و پسته,پاولووا

طرز تهيه پاولوواي انار و پسته,پاولوواي انار و پسته,پاولووا

پاولوواي انار و پسته يك نوع دسر بر پايه مرنگ است.

به افتخار بالرين سرشناس روسي آنا پاولووا براي نخستين بار در استراليا تهيه شد و به دسر پاولووا نام گذاري شده.

اين دسر بافتي لطيف و بسيار ترد دارد و اغلب روي آن را با خامه و ميوه تزيين ميكنند.

 

مواد لازم براي تهيه پاولوواي انار و پسته :

سفيده تخم مرغ :◊: 6 عدد

شكر :◊: 1 و نيم فنجان

آب انار :◊: 1 و نيم فنجان

عسل :◊: 1/4 فنجان

خامه فرم گرفته :◊: 1 و نيم فنجان

دانه انار :◊: 1 فنجان

مغز پسته خرد شده :◊: 1/4 فنجان

وانيل :◊: 1 قاشق چايخوري

آبليمو :◊: 1 قاشق چايخوري

نشاسته ذرت :◊: 2 و نيم قاشق چايخوري

آبليمو :◊: 1 قاشق غذاخوري

شكر :◊: 1 قاشق غذاخوري

طرز تهيه پاولوواي انار و پسته,پاولوواي انار و پسته,پاولووا

طرز تهيه پاولوواي انار و پسته,پاولوواي انار و پسته,پاولووا

طرز تهيه پاولوواي انار و پسته :

به نقل از انسان شاد براي تهيه پاولوواي انار و پسته ابتدا بايد سفيده هاي تخم مرغ را براي 30 دقيقه در محيط قرار دهيد تا هم دما شوند.

در همين فاصله يك كاغذ روغني يا يك فويل كف سيني فر قرار دهيد.

كف كاغذ روغني يك دايره به قطر 22 سانتيمتر بكشيد و سپس كاغذ را برگردانيد تا دايره پشت كاغذ قرار بگيرد.

فر را روشن كنيد و دماي آن را روي 120 درجه سانتي گراد قرار دهيد.

اكنون سفيده ها را درون ظرفي بريزيد و با همزن برقي با سرعت متوسط مخلوط كنيد تا يكدست شوند و فرم بگيرند و رد پره هاي همزن روي آن بماند.

حال 1 و نيم فنجان شكر را قاشق قاشق به سفيده اضافه كنيد و با سرعت زياد هم بزنيد تا سفيده سفت شود.

:◊: طوري كه زماني برداشتن همزن ،سفيده حالت خشك و سفت داشته باشد. :◊:

نصف قاشق چايخوري وانيل را به همراه 1 قاشق چايخوري آبليمو به مواد بيفزايد و نشاسته ذرت را در آخر روي سفيده تخم مرغ بپاشيد تا كم كم تركيب شوند.

مواد را به وسيله قاشق روي كاغذ روغني داخل دايره اي كه كشيديد بريزيد و دور تا دور آن را گرد كنيد.

اگر لبه ها را مقداري بلند تر بگيريد بهتر است چون مواد راحت روي پاولووا قرار ميگيرد.

اكنون سيني فر را براي 1 ساعت درون فر كه از قبل آن را روشن كرده ايد و گرم شده قرار دهيد.

طرز تهيه پاولوواي انار و پسته,پاولوواي انار و پسته,پاولووا

طرز تهيه پاولوواي انار و پسته,پاولوواي انار و پسته,پاولووا

براي اينكه پف پاولووا نخوابد در فر را در اين 1 ساعت اصلا باز نكنيد.

بعد از گذشت 1 ساعت فر را خاموش كنيد و اجازه دهيد در همان حالت پاولووا 1 ساعت ديگر درون فر باقي بماند.

اكنون زمان آماده كردن شربت انار ميباشد.

آب انار را به همراه عسل و 1 قاشق غذاخوري آبليمو درون شير جوش بريزيد و روي حرارت متوسط اجاق قرار دهيد تا كم كم جوش بيايد.

زماني كه به دماي جوش رسيديد زير حرارت را كم كنيد و بگذاريد براي 30 تا 40 دقيقه با حرارت كم بجوشد و غليظ شود تا زماني كه حجم آن نصف شود.

حال براي اينكه شربت انار خنك شود آن را درون يك كاسه بريزيد و كنار بگذاريد.

حال 1 قاشق غذاخوري شكر را همراه باقي مانده وانيل به خامه فرم گرفته شده اضافه كنيد و درون كاسه بريزيد و آن را با سرعتي متوسط بزنيد تا سفت و فرم گرفته شود.

ميتوانيد براي اينكه زودتر موادتان سرد شود كاسه را به همراه پره هاي همزن از قبل درون فريزر قرار دهيد.

حال سيني فر را بيرون بياوريد و پاولووا پخته شده را از روي كاغذ روغني به آرامي جدا كنيد و روي ظرف مورد نظر براي سرو بگذاريد.

اكنون به وسيله كاردك خامه فرم گرفته را روي تمام قسمت هاي مرنگ پخش كنيد.

پسته خرد شده و دانه هاي انار را به شكل دلخواه روي پاولووا بريزيد و در آخرين مرحله شربت انار را روي دسر بريزيد و بلافاصله سرو كنيد.

انسان شاد اميدوار است با تهيه دسر پاولووا انار و پسته لحظات شادي را در كنار خانواده و دوستان سپري كنيد.

طرز تهيه پاولوواي انار و پسته,پاولوواي انار و پسته,پاولووا

طرز تهيه پاولوواي انار و پسته,پاولوواي انار و پسته,پاولووا

 

آموزش و طرز تهيه پاولوواي انار و پسته دسري بسيار خوشمزه و مناسب پذيرايي

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.