آموزش و طرز تهيه آبگوشت دو دار.آبگوشت دوگوله دار اراكي ها

 طرز تهيه آبگوشت دو دار.آبگوشت دوگوله دار اراكي ها

آبگوشت دودار (دوغ دار) از غذاهاي محلي استان لرستان و شهر اراك است. گوشت و بادمجان در كنار يكديگر طعم خوبي به اين غذا مي دهند.

اين آبگوشت بسيار مقوي و خوشمزه است و اغلب در فصل سرد سال سرو ميشود.

طرز تهيه آبگوشت دو دار, آبگوشت دو دار,روش پخت آبگوشت دو دار

 

آموزش انواع آبگوشت در سايت انسان شاد

مواد لازم براي آبگوشت دودار:

    گوشت ماهيچه يا سردست :◊: 1 كيلوگرم

    پياز :◊: 2 عدد

    نخود :◊: ۱ پيمانه

    لوبيا سفيد :◊: ۱پيمانه

    بادمجان  :◊: ۳ عدد

سير :◊: 2 حبه

    سيب زميني :◊: ۱ عدد(در صورت تمايل)

طرز تهيه آبگوشت دودار:

ابتدا نخود و لوبيا را از شب قبل خيس دهيد و تا روز بعد چند بار آب آن را تعويض كنيد.

گوشت را به قطعه هاي درشت برش داده و خوب بشوييد.

گوشت ,نخود و لوبياي خيس خورده ، سير و پياز خرد شده را به همراه چند ليوان آب داخل قابلمه بريزيد و روي حرارت متوسط قرار دهيد تا مواد پخته شوند.

پوست بادمجان ها را جدا كنيد. آن را به شكل و ابعاد دلخواه برش دهيد.به ان ها نمك زده و به مدت نيم ساعت در آبكش قرار دهيد تا تلخي آن گرفته شود.سپس آنها را شسته و خشك  كنيد.

سيب زميني را هم اضافه كنيد تا بپزد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.