آموزش و طرز تهيه چلو گوشت مخصوص و عالي رستوراني
در اين مطلب از سايت انسان شاد براي شما عزيزان و همراهان هميشگي طرز تهيه چلو گوشت را آماده كرده ايم.
آموزش آشپزي و سفره آرايي در سايت انسان شاد.
مواد لازم براي تهيه چلو گوشت مخصوص :
گوشت گردن گوساله :◊: 1 عدد
پياز :◊: 2 عدد
رب گوجه فرنگي :◊: 2 قاشق غذاخوري
آب ليمو ترش :◊: 1 قاشق غذاخوري
برگ بو :◊: به ميزان لازم
چوب دارچين :◊: به ميزان لازم
نمك :◊: به ميزان لازم
فلفل :◊: به ميزان لازم
زعفران :◊: به ميزان لازم
طرز تهيه چلو گوشت :
به نقل از انسان شاد براي تهيه چلو گوشت اولين كاري كه بايد انجام داد اين است كه پوست پياز را بكنيد و آن را بشوريد و به شكل نگيني ريز روي تخته خرد كنيد.
حال كمي روغن سرخ كردني درون يك قابلمه نچسب بريزيد و روي حرارت ملايم اجاق قرار دهيد تا روغن مقداري گرم شود.
بعد از گرم شدن روغت پياز ها را درون قابلمه بريزيد و تفت دهيد تا زماني كه نرم شوند.
مقداري فلفل يا ادويه دلخواه روي گوشت گردن گوساله بريزيد و
آن را درون قابلمه بگذاريد و به همراه پياز ها كمي تفت دهيد تا تغيير رنگ بدهد.
بعد از اينكه گوشت كمي سرخ شد رب گوجه فرنگي را هم به آن اضافه كنيد و با يكديگر تفتشان بدهيد.
اكنون به ميزان لازم آب درون قابلمه بريزيد و 2 حبه سير و برگ بو و
يك عدد چوب دارچين در صورت موجود بودن به آن بيفزايد و آن را روي حرارت متوسط گاز قرار دهيد.
براي مغز پخت شدن كاملا گوشت چيزي حدود 3 الي 4 ساعت زمان نياز هست، پس لطفا عجله نكنيد.
توجه داشته باشيد كه در زمان پخت چلو گوشت مدام به قابلمه سر بزنيد كه مبادا آب آن تمام يا كم شده باشد و
در صورت نياز به آب حتما آب جوش روي آن بريزيد.
براي اينكه چلو گوشت شما رنگ بهتري و همچنين طعم عالي به خود بگيرد تقريبا در آخراي پخت چلو گوشت زعفران و نمك را به آن اضافه كنيد.
وقتي كه چلو گوشت كاملا پخته مي شود درون قابلمه به اندازه يك پيمانه آبگوشت غليظ باقي مي ماند كه در آن زمان بايد زير اجاق را حاموش كنيد.
آن يك پيمانه آبگوشت را هم در زمان سرو چلو گوشت درون كاسه گوشت بريزيد و ميل كنيد.
در آخر چوب دارچين را از قابلمه بيرون بياوريد و چلو گوشت آماده شده را درون ظرف مورد نظر بكشيد و
با ليمو ترش و ترشي كلم قرمز و سبزيجات تزيين كنيد و
به همراه باقالي پلو نوش جان بفرمايئيد.
آموزش و طرز تهيه چلو گوشت مخصوص و عالي رستوراني
- چهارشنبه ۱۱ اسفند ۹۵ | ۱۳:۲۹
- ۲۹ بازديد
- ۰ نظر