طرز تهيه شنيسل ماهي قزل آلا خيلي خوشمزه و متفاوت
در اين مطلب از سايت انسان شاد براي شما عزيزان و همراهان هميشگي طرز تهيه شنيسل ماهي را آماده كرده ايم.
آموزش آشپزي و سفره آرايي در سايت انسان شاد.
شنيسل نام يكي از غذاهاي سنتي شهر وين اتريش است.
اين غذا معمولا از گوشت كوبيده شده، آرد، تخم مرغ و آرد سوخاري تهيه و در روغن سرخ ميشود.
در تهيه شنيسل در كشورهاي مختلف از گوشتهايي همچون گوسفند، گوزن، مرغ، خوك، گوساله، گاو و بوقلمون استفاده ميشود.
اين غذا شباهت بسيار نزديكي با غذاي فرانسوي اسكالوب دارد.
نام شنسيل يك نام آلماني ميانه است و براي اولين بار در سال 1845 براي اين نوع غذا استفاده شده است.
مواد لازم براي تهيه شنيسل ماهي
ماهي قزل آلا :♥: 1 عدد
:♥: از هر نوع ماهي ديگري هم مي توانيد استفاده كنيد :♥:
پياز :♥: 1 عدد
سير :♥: 2 حبه
آبليمو :♥: نصف فنجان
تخم مرغ :♥: 2 عدد
سس سويا :♥: 1 قاشق غذا خوري
آرد سوخاري :♥: به ميزان لازم
زعفران دم كرده :♥: 2 قاشق چاي خوري
نمك و فلفل سياه :♥: به ميزان لازم
كنجد :♥: به ميزان لازم
:♥: شنيسل در اصل با گوشتي كه بدون استخوان است تهيه مي شود پس تا جايي كه مي توانيد از ماهي بدون استخوان استفاده كنيد :♥:
طرز تهيه شنيسل ماهي
به نقل از انسان شاد براي تهيه شنيسل ماهي ابتدا
ماهي را پاك كنيد و داخل شكم آن را تميز كنيد و خوب بشوريد.
:♥: اگر توانستيد تيغ هاي ماهي را يك جا بيرون بياوريد :♥:
:♥: مي توانيد ماهي را به حالت فيله اي برش بزنيد :♥:
درون ظرفي ماهي را قرار دهيد و پياز و سير را رنده كنيد و روي ماهي بريزيد.
سپس آبليمو و نمك و فلفل سياه را به آن اضافه كنيد.
زعفران و سس سويا را هم روي ماهي بريزيد و همه جاي ماهي را به اين مواد آغشته كنيد.
ماهي را به مدت 1 ساعت درون يخچال بگذاريد تا بوي بد ماهي توسط آبليمو و پياز از بين برود.
بعد از اين كه ماهي ها را مزه دار كرديم آن ها را بين دو پلاستيك قرار بديد و با بيفتك كوب بكوبيد.
:♥: اگر هم بيفتك كوب نداريد مي توانيد با ضربه زدن با پشت كارد فيله ها رو بكوبيد :♥:
در يك ظرف تخم مرغ ها را بشكنيد و خوب هم بزنيد.
در ظرفي ديگر آرد سوخاري را با كمي نمك و فلفل و كنجد مخلوط كنيد.
حالا بايد ماهي ها را اول داخل آرد سوخاري بغلتانيد و سپس در تخم مرغ قرار دهيد و بلافاصله خارج كنيد.
تمام ماهي هايي كه آماده كرده بوديد را در آرد سوخاري و مايع تخم مرغ بغلتانيد.
ماهي هايي كه آماده كرده ايد را دورن روغن سرخ كنيد.
براي شنيسل بايد روغن داغ داغ باشد.
حرارت را ملايم كنيد تا ماهي ها كاملا مغز پخت شوند.
وقتي يك طرف ماهي ها سرخ شد آن را برگردانيد تا طرف ديگر نيز به همين صورت سرخ شود.
طرز تهيه شنيسل ماهي قزل آلا خيلي خوشمزه و متفاوت
- چهارشنبه ۱۱ اسفند ۹۵ | ۱۳:۴۸
- ۴۶ بازديد
- ۰ نظر