طرز تهيه كرم پاتيسير يا كرم كاستارد.كرمي براي داخل كيك يزدي ، پيراشكي و شيريني دانماركي

طرز تهيه كرم پاتيسير يا كرم كاستارد.كرمي براي داخل كيك يزدي ، پيراشكي و شيريني دانماركي

در اين مطلب از سايت انسان شاد براي شما دوستان طرز تهيه كرم پاتيسير را آماده كرده ايم.

آموزش آشپزي و انواع شيريني و كيك در سايت انسان شاد

طرز تهيه كرم پاتيسير,كرم پاتيسير,كرم كاستارد,creme patissiere,Custard

   كرم پاتيسير (Creme Patissiere) يا همون كرم كاستارد كرمي هست كه بر پايه زرده تخم مرغ، شير، شكر و آرد تهيه مي شود.

براي اين كه اين كرم كمي غليظ شود در تهيه اش از نشاسته ذرت استفاده مي كنند.
 
::بعضي ها آرد ذرت و نشاسته ذرت را با هم اشتباه مي گيرند ولي اين دو كاملا با هم متفاوت هستند و هر كدام يك كاربرد خاصي دارند.
 
نشاسته ذرت سفيد رنگ است و به عنوان عامل غلظت دهنده در دسر ها استفاده مي شود ولي آرد ذرت زرد رنگ است::
 
يكي از كاربرد هاي كرم پاتيسير يا همون كرم كاستارد (Custard) به عنوان كرم مياني كيك ها و پيراشكي، فيلينگ تارت و پاي، كرم نون هاي خامه اي و بسياري از دسرهاي ديگه استفاده ميشه.
 

طرز تهيه كرم پاتيسير,كرم پاتيسير,كرم كاستارد,creme patissiere,Custard

مواد لازم براي تهيه كرم پاتيسير

شير :♥: 1 پيمانه

زرده تخم مرغ :♥: 2 عدد

نشاسته ذرت :♥: 2 قاشق غذا خوري

شكر :♥: نصف پيمانه

آرد :♥: 2 قاشق غذا خوري

وانيل :♥: نصف قاشق چاي خوري

طرز تهيه كرم پاتيسير,كرم پاتيسير,كرم كاستارد,creme patissiere,Custard

طرز تهيه كرم پاتيسير

به نقل از انسان شاد طرز تهيه كرم پاتيسير به اين صورت است كه ابتدا بايد

زرده تخم مرغ را درون كاسه اي بريزيد و با همزن آن را بزنيد .(فقط در حد چند دقيقه)

بعد از مخلوط شدن زرده ها با يكديگر شكر را اضافه كنيد و با همزن مجددا شروع به هم زدن بكنيد تا شكر كاملا درون زرده ها حل شود.

وانيل را به زرده تخم مرغ و شكر اضافه كنيد.

نشاسته ذرت و آرد را درون ظرفي با هم مخلوط كنيد و 2 مرتبه الك كنيد.

:♥: علت الك كردن آرد :♥:

هنگامي كه آرد و نشاسته را با هم الك كرديد آن را به مخلوط زرده ها اضافه كنيد و با چنگال شروع به هم زدن بكنيد.

داخل ظرف شير جوش شير را بريزيد و آن را روي حرارت ملايم قرار دهيد تا شير كمي گرم شود.

:♥: نگذاريد شير به جوشيدن برسد :♥:

بعد از اين كه شير گرم شد آن را آرام آرام به موادتان اضافه كنيد و هم بزنيد.

همه ي مواد را داخل يك ظرف ديگري بريزيد و روي حرارت قرار دهيد تا كرم به غلظت برسد.

به صورت مدام بايد مواد را هم بزنيد چون در غير اين صورت مواد به كف ظرف مي چسبد و كرم طعم بدي پيدا مي كند.

هم زدن كرم را تا جايي كه به غلظت برسد ادامه دهيد.

بعد از آماده شدن كرم پاتيسير يا كرم كاستارد آن را از الك تميز رد كنيد تا اگر كرم گلوله گلوله شده است آن ها برطرف شوند.

يك پلاستيك فريزير روي كرم قرار دهيد و كرم پاتيسير را به مدت 2 ساعت درون يخچال قرار دهيد.

:♥: قرار دان پلاستيك روي كرم به اين دليل بود كه روي كرم خشك و سفت نشود :♥:

طرز تهيه كرم پاتيسير,كرم پاتيسير,كرم كاستارد,creme patissiere,Custard

طرز تهيه كرم پاتيسير يا كرم كاستارد.كرمي براي داخل كيك يزدي ، پيراشكي و شيريني دانماركي

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.