آموزش كامل و طرز تهيه كوفته برنجي بسيار خوشمزه و عالي

آموزش كامل و طرز تهيه كوفته برنجي بسيار خوشمزه و عالي

در اين مطلب از سايت انسان شاد براي شما عزيزان طرز تهيه كوفته برنجي را آموزش مي دهيم.

آموزش آشپزي و انواع خورشت در سايت انسان شاد

طرز تهيه كوفته برنجي,كوفته برنجي,كوفته

مواد لازم براي تهيه كوفته برنجي :

 

گوشت چرخ كرده :◊: 300 گرم  ( مخلوط گوساله و گوسفند )

سبزي كوفته :◊: ( تره ، جعفري ، ترخون ، مرزه ، نعناع و شويد ) 250 گرم

برنج :◊: نصف پيمانه

لپه :◊: 1/4 پيمانه

تخم مرغ :◊: 1 عدد

پياز :◊: 2 عدد

آرد نخودچي :◊: 2 قاشق غذاخوري

رب گوجه فرنگي :◊: 1 قاشق غذاخوري

نمك ، فلفل و ادويه :◊: به ميزان لازم

آلو خشك در صورت تمايل :◊: به ميزان لازم

طرز تهيه كوفته برنجي,كوفته برنجي,كوفته

طرز تهيه كوفته برنجي :

 

به نقل از انسان شاد براي تهيه كوفته برنجي ابتدا بايد سبزي هاي كوفته برنجي را پاك كنيد و خوب بشوريد و در صافي بريزيد تا آب اضافه آنها برود.

سبزي ها را زير كرد كنيد.حتما در تهيه كوفته برنجي از سبزي ها معطر استفاده كنيد و تركيب آنها را عوض نكنيد.

برنج را پاك كرده و بشوريد و درون يك قابلمه مناسب بريزيد و با مقداري آب و كمي نمك روي حرارت اجاق بگذاريد تا نيم پز شود.

نيازي نيست برنج را كامل بپزيد چون بعدا درون كوفته كاملا پخته مي شود.

 :◊: بعضي افراد در تهيه كوفته برنجي از برنج خام استفاده مي كنند. :◊:

لپه را هم از قبل بشوريد و اجازه دهيد خيس بخورد و همانند برنج نيم پز كنيد.

برنج و لپه را آبكش كنيد و آب آن را براي پختن كوفته ها نگه داريد.

يك عدد از پياز ها را پوست گرفته و رنده كنيد و به همراه گوشت 2 بار چرخ شده درون ظرفي بريزيد.

نمك ، فلفل ، زرد چوبه و آرد نخود چي را هم به گوشت اضافه كنيد و حسابي ورز دهيد.

هر چه گوشت را بيشتر ورز يدهيد بهتر است ، چون چسبندگي بيشتري پيدا مي كند و در نهايت در مرحله پخت كوفته برنجي وا نميره.

زمان تقريبي براي ورز گوشت كوفته برنجي 10 دقيقه افي مي باشد.

برنج و لپه را هم ك نيم پز كرديد به گوشت اضافه كنيد و مخلوط كنيد.

اكنون نوبت به اضافه كردن سبزي خرد شده و تخم مرغ به بقيه مواد مي باشد.

طرز تهيه كوفته برنجي,كوفته برنجي,كوفته

بعد از اضافه كردن سبزي و تخم مرغ حسابي مخلوط را ورز دهيدتا كاملا يكدست شود.

اگر تمايل داشته باشيد مي توانيد مايه كوفته برنجي را براي نيم ساعت دروم يخچال بگذاريد تا استراحت كند.

از مايه آماده شده كوفته برنجي به اندازه يك نارنگي برداشته و گرد كنيد.

وسط آن را با انگشت گود كنيد و يك يا دو آلو كه از قبل خيسانده و شسته ايد درون آن بگذاريد.

براي خوشمزه تر شدن كوفته مي توانيد پياز داغ نيز وسط آن بگذاريد.

مايه كوفته را كاملا برگردانيد تا كاملا روي آلو و پياز داغ را بپوشاند.به همين ترتيب تمام كوفته ها را آماده كنيد.

پياز ديگر را پوست بگيريد و با مقداري روغن درون يك قابلمه مناسب تفت بدهيد تا كاملا طلايي شوند.

حال نمك ، فلفل و زرد چوبه را هم به پياز ها اضافه كنيد و تفت بدهيد.رب را هم اضافه كنيد و تفت بدهيد تا خامي آن گرفته شود.

3/4 ليوان آب درون قابلمه بريزيد و اجازه بدهيد تا جوش بيايد.از آب برنج و لپه كه پختيد مي توانيد استفاده كنيد.

براي 5 دقيقه بگذاريد تا خوب آب بجوشد و كوفته برنجي ها را خيلي آرام درون آب در حال جوش بگذاريد.

بهتر است كه آب روي كوفته ها را بگيرد يا حداقل بيشتر سطح كوفته را بگيرد و مدام بجوشد.

اگر مقدار آب گفته شده در دستور كم مي باشد به آن اضافه كنيد.

سپس زير حرات را كم كنيد و بگذاريد تا براي 1 ساعتو نيم كوفته برنجي ها پخته شوند.

اگر به گذاشتن آلو درون كوفته ها تمايل نداريد مي توانيدآن ها را درون آب قابلمه بريزيد تا طعمشان در بيايد وكوفته ها طعم بگيرند.

زماني كه كاملا كوفته برنجي ها پخته شدند و آب آنها كم و غليظ شد كوفته ها را در بياوريد و در ظرف مورد نظر بكشيد و آب آن هم روش بريزيد.

براي اينكه مزه كوفته برنجي فوق العاده شود آنها را با ليمو ترش سرو كنيد.

كوفته برنجي يكي از كوفته هاي بسيار خوشمزه همانند كوفته تبريزي و كوفته قلقلي مي باشد.

طرز تهيه كوفته برنجي,كوفته برنجي,كوفته

طرز تهيه كوفته برنجي,كوفته برنجي,كوفته

آموزش كامل و طرز تهيه كوفته برنجي بسيار خوشمزه و عالي

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.