طرز تهيه لازانيا با گوشت چرخ كرده و قارچ و طرز تهيه سس مخصوص لازانيا
در اين مطلب از سايت انسان شاد براي شما دوستان طرز تهيه لازانيا با گوشت را آماده كرده ايم.
آموزش آشپزي در سايت انسان شاد
مواد لازم براي تهيه لازانيا
لازانيا :♥: 1 بسته
گوشت چرخ شده :♥: 500 گرم
پياز :♥: يك عدد
رب گوجه فرنگي :♥: يك قاشق غذاخوري
فلفل دلمهاي :♥: يك عدد
پنير پيتزا :♥: 500 گرم
قارچ :♥: 500 گرم
سس كچاپ :♥: 1 عدد
جعفري خرد شده :♥: 3 قاشق غذاخوري
نمك و فلفل سياه :♥: به ميزان لازم
مواد لازم سس سفيد مخصوص لازانيا
آرد سفيد :♥: 2 قاشق غذاخوري
كره :♥: 50 گرم
شير :♥: 2 ليوان
نمك :♥: مقدار لازم
طرز تهيه لازانيا
به نقل از انسان شاد طرز تهيه لازانيا به اين صورت است كه ابتدا بايد
درون ماهيتابه روغن بريزيد سپس پياز خرد شده را به همراه نمك و فلفل اضافه كنيد و تفت دهيد تا نرم شوند.
پس از نرم شدن پياز بايد گوشت چرخ كرده را اضافه كنيد.
با حرارت متوسط تفت دهيد تا رنگ گوشت تغيير كند و كمي بپزد.
پس از تغيير رنگ گوشت فلفل دلمه اي خرد شده و قارچ و رب گوجه فرنگي را اضافه كنيد و تفت دهيد .
در آخر نيز جعفري خرد شده را اضافه كنيد و از روي حرارت برداريد.
درون قابلمه اي بزرگ آب ، كمي روغن و نمك بريزيد و روي حرارت قرار دهيد تا آب به جوش بيايد.
پس از جوش آمدن آب ورقه هاي لازانيا را تك تك درون آب در حال جوشيدن بيندازيد .
پس از 5 تا 10 دقيقه ( طبق دستور روي بسته بندي ) لازانيا ها را با آب سرد آبكشي كنيد.
ته ظرف پيركس را با كمي روغن يا كره چرب كنيد ، مقداري سس سفيد ته ظرف بريزيد و پخش كنيد و يك لايه ورقه لازانيا ته ظرف بچينيد.
سپس مقداري از مخلوط گوشت روي لايه لازانيا قرار دهيد.
روي گوشت مقداري سس سفيد مخصوص لازانيا كه آماده كرده ايد بريزيد و مقداري پنير پيتزا روي سس سفيد بپاشيد ، لايه بعدي لازانيا قرار دهيد.
اين كار را لايه لايه تا تمام شدن مواد انجام دهيد.
لايه آخر نيز باقي مانده سس سفيد و پنير پيتزا بپاشيد.
ظرف را درون فري كه از قبل با درجه حرارت 180 درجه سانتيگراد گرم كرده ايد به مدت 20 – 30 دقيقه قرار دهيد ،
پس از پخته شدن لازانيا و آب شدن لايه هاي پنير ميتوانيد شعله بالايي فر را براي چند دقيقه روشن كنيد تا روي پنيرها طلايي شود.
لازانيا را از فر خارج كنيد و سرو كنيد.
:♥: مي توانيد به جاي جعفري خرد شده از 1 قاشق چايخوري پودر آويشن استفاده كنيد :♥:
طرز تهيه سس سفيد لازانيا
در ماهيتابه اي كره را آب كنيد سپس آرد و نمك را اضافه كنيد و مدام هم بزنيد.
آرد را با حرارت ملايم تفت دهيد تا بوي خامي آن گرفته شود.
پس از مخلوط شدن آرد و كره و تغيير رنگ آرد بايد كم كم شير را اضافه كنيد ، سريع و يكنواخت مخلوط كنيد تا سس غليظ شود
سپس از روي حرارت برداريد و اجازه دهيد سس خنك شود.
اين سس مخصوص استفاده در داخل لازانيا مي باشد ،
وجود اين سس داخل لازانيا از خشك شدن مواد جلوگيري ميكند و بدليل وجود شير مانع از پاشيده شدن لازانيا پس از پخت ميشود.
نكاتي براي خوش طعم تر شدن لازانيا :
يكي از نكاتي كه باعث خوش طعم تر شدن لازانيا مي شود اين است كه مايه مياني آن كم باشد.
همان مخلوط گوشت ، مرغ يا سبزي هاي بين ورقه هاي لازانيا
بهتر است كه مايه مياني لازانيا كم چرب باشد.
سعي كنيد در تهيه لازانيا از گوشت كم چربي استفاده كنيد.
حتما پيازي را رنده كنيد و بعد در مواد لازانيا به كار ببريد و يا خيلي ريز آن را خرد كنيد.
اول از همه كف ظرف را سس بريزيد و بعد لازانيا را بچينيد.
در آخرين مرحله نيز پنير پيتزاي فراواني روي سس بريزيد.
طرز تهيه لازانيا با گوشت چرخ كرده و قارچ و طرز تهيه سس مخصوص لازانيا
- یکشنبه ۱۶ آبان ۹۵ | ۲۲:۳۱
- ۲۵ بازديد
- ۰ نظر