طرز تهيه بادمجان سوخاري يك پيش غذاي ساده و خوشمزه
در اين مطلب از سايت انسان شاد براي شما عزيزان طرز تهيه بادمجان سوخاري را آموزش مي دهيم.
آموزش آشپزي در سايت انسان شاد
مواد لازم براي تهيه بادمجان سوخاري
بادمجان :◊: به ميزان لازم (به تعداد نفرات)
تخم مرغ :◊: 2 عدد
آرد :◊: به ميزان لازم
پودر سوخاري :◊: به ميزان لازم
آب يا شير :◊: يك قاشق غذاخوري
نمك و فلفل سياه :◊: به ميزان لازم
بادمجان بايد تازه و كم تخم و جوان بوده و پوست براق داشته باشد و نوع طويل آن از نوع مدورش بهتر است.
طرز تهيه بادمجان سوخاري
به نقل از انسان شاد طرز تهيه بادمجان سوخاري ب اين صورت است كه ابتدا بايد
بادمجان ها را شسته و پوست بگيريد و آنها را به صورت حلقه حلقه برش دهيد.
بادمجان ها را به صورت مكعبي هم مي توانيد برش دهيد.

روي بادمجان ها نمك بپاشيده و بگذاريد به مدت يك ساعت بماند.
:◊: ريختن نمك روي بادمجان به اين دليل است كه در هنگام سرخ كردن روغن كمتري مصرف كنند و تيزي بادمجان گرفته شود :◊:
سپس بادمجان ها را بشوييد تا نمكشان برود و بگذاري تا خشك شوند.
حالا تخم مرغ، نمك و فلفل و يك قاشق آب يا شير را در ظرفي بريزيد و خوب با هم مخلوط كنيد.
آرد و پودر سوخاري را در ظرف هاي جداگانه بريزيد و كنار دستتان قرار دهيد.
روغن را در تابه بريزيد و بگذاريد روي حرارت تا روغن داغ شود.
سپس حلقههاي بادمجان را ابتدا در مخلوط تخم مرغ بزنيد بعد در آرد بغلتانيد سپس مجددا
در تخم مرغ بزنيد و در مرحله آخر در پودر سوخاري بگذاريد تا همه جاي بادمجان آغشته به پودر سوخاري شود.
حالا بادمجان ها را در روغن داغ سرخ كنيد.
طرز تهيه بادمجان سوخاري يك پيش غذاي ساده و خوشمزه
- سه شنبه ۲۳ خرداد ۹۶ | ۱۵:۳۶
- ۳۸ بازديد
- ۰ نظر