آموزش و طرز تهيه كباب ترش مازندراني به همراه نكات مهم و سس مخصوص روي كباب

آموزش و طرز تهيه كباب ترش مازندراني به همراه نكات مهم و سس مخصوص روي كباب

در اين مطلب از سايت انسان شاد براي شما عزيزان طرز تهيه كباب ترش را آموزش مي دهيم.

آموزش آشپزي و انواع كباب در سايت انسان شاد

طرز تهيه كباب ترش , روش پخت كباب ترش , كباب ترش

كباب ترش كباب مخصوص استان گيلان است از گوشت گوساله تازه و مواد ترش كننده استفاده مي‌شود،

اين مواد از رب انار ترش و يا رب نارنج و مغز گردو ساييده تهيه مي‌شود.

كباب ترش در هر نقطه از شمال به صورت خاصي تهيه مي‌شود؛ يعني شمالي‌هاي نواحي مختلف سبزي‌هاي گوناگوني داخل آن مي‌ريزند

ولي به‌طور كلي در دستور پخت اين غذا گردو، رب انار و فلفل حتما ديده مي‌شود.

بعضي از شمالي‌ها اين كباب را خيلي ترش مي‌پزند و گروهي ديگر ترشي ملايم را مي‌پسندند.

مواد لازم براي تهيه كباب ترش:

گوشت راسته گوسفند يا گوساله:♥: نيم كيلوگرم

گردوي آسياب شده:♥: 2 قاشق غذاخوري

:♥:به ازاي هر نفر يك قاشق غذاخوري:♥:

  :♥:روغن گردو علاوه بر اينكه طعم كباب ترش را خيلي خوب مي‌كرد، باعث ترد شدن آن هم مي‌شد اما در حال حاضر گردو را چرخ مي‌كنند:♥:

رب انار :♥: 3 قاشق غذاخوري

پياز :♥: 1 عدد

روغن زيتون يا مايع :♥: نصف  ليوان

سبزي مخصوص كباب (چوچاق:سبزي محلي مخصوص شمال ايران) :♥: 2  قاشق غذاخوري

:♥:به ازاي هر نفر يك قاشق غذاخوري سبزي:♥:

نمك و فلفل :♥: به مقدار لازم

آموزش و طرز تهيه كباب ترش مازندراني به همراه نكات مهم و سس مخصوص روي كباب

با اين ميزان مواد اوليه مي توانيد براي 2 نفر اين كباب خوشمزه را تهيه كنيد

طرز تهيه كباب ترش , روش پخت كباب ترش , كباب ترش

طرز تهيه كباب ترش

به نقل از انسان شاد طرز تهيه كباب ترش به اين صورت است كه ابتدا بايد

ابتدا گوشت را به قطعات متوسط خرد كرده و با پياز رنده شده و فلفل و روغن در يخچال بگذاريد تا حدود يكي دو ساعت بماند.

:♥: نمك را اينجا اضافه نكنيد چون باعث سفت شدن گوشت مي شود و در هنگام سيخ كشيدن كباب اضافه كنيد :♥:

سپس گردو، رب انار و چوچاق را مخلوط كرده و به گوشت اضافه ميكنيم و مجددا در يخچال ميگذاريم تا چند ساعت ديگر بماند و

طعم مواد كاملا به خرد گوشت برود.

بعد از اين مدت كباب ها را به سيخ مي كشيم.

گوشت ها را با فاصله يك بند انگشت به سيخ بكشيد.

سيخ ها را روي آتش قرار دهيد. اين نوع كباب روي زغال طعم بهتري پيدا مي‌كند.

بايد روي حرارت خيلي ملايم بگذاريم تا بپزد،تا هم كاملا مغز پخت شود و هم مواد روي كبابمان نسوزد.

اين كباب را به همراه كته سرو كنيد.

آموزش و طرز تهيه كباب ترش مازندراني به همراه نكات مهم و سس مخصوص روي كباب

 

سس لذيذ كباب ترش

براي درست كردن اين سس كافي است گردوي چرخ شده، رب انار رقيق شده، كمي فلفل و گلپر را با يكديگر تركيب كرد

و داخل آن سبزي تازه‌اي كه در درست كردن كباب ترش از آن استفاده شده بود را به اين تركيب افزود.

اين سس را روي كباب بريزيد تا غذاي شما خوشمزه و لذيذ‌تر شود.

طرز تهيه كباب ترش , روش پخت كباب ترش , كباب ترش

آموزش و طرز تهيه كباب ترش مازندراني به همراه نكات مهم و سس مخصوص روي كباب

 

نكات پخت كباب ترش

:♥: در صورتي كه به سبزي هاي محلي شمال دسترسي نداريد ، از مخلوط نعنا و گشنيز و جعفري استفاده كنيد:♥:

:♥: اگر فلفل اين كباب زياد باشد خوشمزه تر ميشود:♥:

:♥: براي ترد شدن كباب مي توانيد به آن كيوي هم اضافه كنيد:♥:

:♥: مصرف كباب ترش براي افرادي كه به چربي خون بالا، كلسترول بالاي خون و مشكلات كليوي مبتلا هستند، مناسب نيست:♥:

:♥: همچنين افرادي كه به ديابت مبتلا هستند بايد با مشورت متخصص تغذيه از اين غذا استفاده كنند. مبتلايان به نقرس نبايد اين غذا را ميل كنند:♥:

آموزش و طرز تهيه كباب ترش مازندراني به همراه نكات مهم و سس مخصوص روي كباب

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.