طرز تهيه قيمه نثار خوشمزه و مخصوص مهماني ها غذاي سنتي قزوين

طرز تهيه قيمه نثار خوشمزه و مخصوص مهماني ها غذاي سنتي قزوين

در اين مطلب از سايت انسان شاد براي شما عزيزان طرز تهيه قيمه نثار را آموزش مي دهيم.

آموزش آشپزي در سايت انسان شاد

طرز تهيه قيمه نثار , قيمه نثار , قيمه نثار قزويني

مواد لازم براي تهيه قيمه نثار

گوشت خورشتي :♥: نيم كيلو گرم

برنج :♥: 4 پيمانه

پياز :♥: 2 عدد

شكر :♥: 2 قاشق غذاخوري

رب گوجه فرنگي :♥: 2 قاشق غذاخوري

زرشك  :♥: نصف پيمانه

خلال پسته :♥: 4 قاشق غذاخوري

خلال بادام :♥: 4 قاشق غذاخوري

 

خلال پوست پرتقال :♥: 4 قاشق غذاخوري

گلاب :♥: 2 قاشق غذاخوري

دارچين :♥: 1/2 قاشق چايخوري

پودر هل :♥: 1 قاشق چايخوري

زيره :♥: 1 قاشق چايخوري

كره :♥: 50 گرم

زعفران دم كرده :♥: به مقدار لازم 

زردچوبه ، نمك و فلفل سياه  :♥: به مقدار لازم 

طرز تهيه قيمه نثار خوشمزه و مخصوص مهماني ها غذاي سنتي قزوين

طرز تهيه قيمه نثار , قيمه نثار , قيمه نثار قزويني

 

 

طرز تهيه قيمه نثار

به نقل از انسان شاد طرز تهيه قيمه نثار به اين صورت است كه ابتدا بايد

برنج را از يك ساعت قبل در مقداري آب و نمك خيس كنيد.

سپس برنج را در قابلمه آبجوش بريزيد و بعد از اينكه نرم شد آبكشي كنيد.

داخل قابلمه روغن بريزيد و ته ديگ دلخواه تان را قرار دهيد سپس برنج را اضافه كنيد. چند قاشق آب و روغن روي برنج بريزيد و بگذاريد با حرارت ملايم برنج دم بكشد.

پيازها را نگيني و ريز خرد كنيد و با مقداري روغن تفت دهيد تا پياز طلايي و نرم شود.

سپس گوشت هايي كه ريز خرد كرده ايد را به پياز اضافه كنيد و تفت دهيد.

پس از اينكه رنگ گوشت تغيير كرد زردچوبه ، فلفل و پودر دارچين را اضافه كنيد ، كمي تفت دهيد تا بوي ادويه بلند شود.

پس از اضافه كردن ادويه 2 ليوان آب به گوشت اضافه كنيد و با حرارت ملايم بگذاريد گوشت بپزد و نرم شود.

پس از پخته شدن گوشت رب گوجه فرنگي را با مقداري آب مخلوط و به گوشت اضافه كنيد. كمي كه جوشيد و سس جذب گوشت شد از روي حرارت برداريد.

كره را داخل ماهيتابه بريزيد و روي حرارت قرار دهيد تا ذوب شود.

سپس زرشك شسته شده را اضافه كنيد ، كمي تفت دهيد تا زرشك سرخ شود.

بعد شكر ، گلاب ، زيره ، پودر هل ، خلال پسته ، خلال بادام و خلال پوست پرتقال را به آن اضافه و مخلوط كنيد.

پس از اينكه برنج دم كشيد مقداري از برنج را با مقداري كره ذوب شده و زعفران دم كرده مخلوط كنيد.

برنج سفيد را در ديس بريزيد و روي آن را با برنج زعفراني ، گوشت و مخلوط زرشك تزيين و سرو كنيد

در صورت دلخواه ميتوانيد نصف اين مواد را لابلاي برنج بريزيد.

طرز تهيه قيمه نثار , قيمه نثار , قيمه نثار قزويني

طرز تهيه قيمه نثار خوشمزه و مخصوص مهماني ها غذاي سنتي قزوين

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.