طرز تهيه پنير پيتزا كش دار عالي و بسيار آسان در منزل

طرز تهيه پنير پيتزا كش دار عالي و بسيار آسان در منزل

در اين مطلب از سايت انسان شاد براي شما دوستان طرز تهيه پنير پيتزا را آماده كرده ايم.

آموزش آشپزي و انواع پيتزا در سايت انسان شاد

طرز تهيه پنير پيتزا , روش درست كردن پنير پيتزا , پنير پيتزا, پنير ,cheese pizza

مواد لازم براي تهيه پنير پيتزا

شير پاستوريزه :♥:  2 ليتر

سركه يا جوهر ليمو :♥:  يك تا دو قاشق غذاخوري

نمك :♥:  به مقدار لازم

:♥: پارچه نازك يا طوري :♥: 

طرز تهيه پنير پيتزا , روش درست كردن پنير پيتزا , پنير پيتزا, پنير ,cheese pizza

طرز تهيه پنير پيتزا

به نقل از انسان شاد طرز تهيه پنير پيتزا به اين صورت است كه ابتدا شير را روي گاز ميگذاريم تا جوش بيايد.

:♥:  شيري كه براي تهيه پنير پيتزا استفاده ميكنيد حتما بايد شير كامل باشيد

:◊: شيري كه لاكتوز آن گرفته شده باشد يا استريليزه يا هموژنيزه باشد براي تهيه پنير پيتزا خوب نيست :♥: 

:♥: شير بايد حتما پاستوريزه باشد :♥: 

بعضي در اين باوراند كه اگر شير بيشتر جوش بزند و غليظ شود كيفيت پنير بهتر مي شود ولي جوشاندن بيش از حد شير هيچ تاثيري در پنير پيتزا ندارد.

جوهر ليمو يا سركه را زماني به شير اضافه مي كنيم كه شير جوش آمده باشد و مي گذاريم تا شير به جوش آمدنش ادامه دهد.

در اين حين شير سفت مي شود.

زماني كه شير در حالت سفت شدن هست نيازي به اضافه كردن سركه نمي باشد.

شير سفت شده را به مدت 3 تا 4 دقيقه در حالت جوشيدن مي گذاريم.

آب اضافه پنير را به وسيله تور يا پارچه نازك بصورت فشار دادن مي گيريم.

مقداري آب نمك درست ميكنيم و پارچه با پنير را داخل آن ميگذاريم.

بعد از چند دقيقه ماندن پنير در داخل آب نمك آن را از داخل پارچه در مي آوريد و داخل يك قابلمه روي گاز مي گذاريد.

حرارت گاز متوسط باشد بهتر است.

پنير را در حدود 5 دقيقه ميپزيم.

:♥:  توجه داشته باشيد كه هر چي بيشتر پنير را بپزيد ،پنير پيتزا بيشتر كش مي آيد :♥: 

براي اينكه پنير پيتزا نسوزد و بافت آن از بين نرود بهتر است كه پنير را خيلي نپزيد.

بعد از پختن پنير آن را به مدت 10 دقيقه براي سرد شدن كنار بگذاريد.

پنير پيتزا را رنده كرده و در فريزر قرار دهيد.

پنير پيتزا ي شما آماده است.

طرز تهيه پنير پيتزا , روش درست كردن پنير پيتزا , پنير پيتزا, پنير ,cheese pizza

پنير پيتزا يكي از انواع پنير‌ نرم است كه در تهيه پيتزا و لازانيا استفاده ميشود.
 
پنيرها فرآورده‌هاي لبني هستند كه به‌طور گسترده‌اي در صدها نوع مختلف تهيه و در اكثر نقاط جهان مصرف مي‌شوند.
 
به طور كلي، پنير از دلمه‌شدن شير تهيه مي‌شود. شير از طريق كشت باكتري‌ها ترش (اسيدي) شده،
 
سپس با اضافه‌شدن آنزيم Rennet (مايه پنير) و يا يك جايگزين مانند اسيد استيك يا سركه دَلَمَه مي‌شود و از آن، شير بسته‌‌شده و آب پنير بدست مي‌آيد.
 
اين فرآورده‌هاي لبني بر اساس خصوصيات‌شان به چندين نوع مختلف دسته‌بندي مي‌شوند.
 
خصوصيات پنيرها بر اساس نوع شير، آنزيم مورد استفاده براي ترش‌كردن آن، رژيم غذايي حيواني كه از شير آن پنير تهيه شده، روش تهيه و ميزان رطوبت پنير و ... طبقه‌بندي مي‌شوند.

دسته بندي انواع پنيرها بر اساس ميزان رطوبت:

پنيرهاي با رطوبت كم ( ۱۳ تا ۳۴ درصد ) شامل پنير دومان، پنير پارميجانو ( پارمسان )، پنير ريكوتاي خشك، پنير گجي توست، پنير ميزوست مي‌شوند.
 
پنيرهاي با رطوبت متوسط (۳۴ تا ۴۵ درصد) شامل پنير ادام، پنير سفيد فتا، پنير سوئيس، پنير چدار، پنير ليقوان است.
 
پنيرهاي با رطوبت زياد (۴۵ تا ۵۵ درصد) شامل پنير موتزارلا، پنير كممبر، پنير محلي، پنير پيتزا، پنير آبي مي‌شوند.
 
پنيرهاي با رطوبت خيلي زياد (۸۰ تا ۸۵ درصد) شامل پنير كاتيج، پنير ريكوتا، پنير ايمپاستاتا، پنير نوفشاتل، پنير خامه‌اي است.
طرز تهيه پنير پيتزا , روش درست كردن پنير پيتزا , پنير پيتزا, پنير ,cheese pizza
 

آموزش و طرز تهيه پنير پيتزا كش دار و عالي و بسيار آسان در منزل

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.