طرز تهيه و روش پخت آلبالو پلو با مرغ بسيار خوشمزه :
آلبالو يكي از ميوههاي فصل تابستان است كه هم تازه خورده ميشود و هم از آن در تهيه انواع دسرها، شربت و شيرينيها و غذاها استفاده ميكنند .
غني از ويتامينها بهخصوص ويتامين C، انواع آنتياكسيدان، منيزيم، پتاسيم و مس است.
آموزش انواع غذا در سايت انسان شاد
مواد لازم براي تهيه آلبالو پلو: براي 4 نفر
برنج :◊: 4 پيمانه
آلبالو :◊: نيم كيلوگرم
شكر :◊: نيم كيلوگرم
سينه مرغ :◊: يك عدد
پياز :◊: 1عدد
چوب دارچين :◊: چند عدد
نمك :◊: به ميزان لازم
طرز تهيه آلبالو پلو :
ابتدا برنج را با آب بشوييد و با نمك براي چند ساعت خيس كنيد.
هسته هاي آلبالو را درآورده، و در ظرفي آلبالو هارا در بريزيد و شكر را روي آن ها ريخته و به مدت 2ساعت بگذاريد بماند. ظرف آلبالو ها را به مدت يك ربع روي حرارت ملايم قرار دهيد.
سپس از روي حرارت برداريد تا رنگ آلبالوها تيره نشود ، آلبالوهاي پخته را از صافي رد كنيد سپس شربت آن را مجدد روي حرارت بگذاريد تا بجوشد و كمي غليظ شود.
سينه مرغ را با مقداري آب ، چند قاشق روغن ، پياز ، نمك و فلفل داخل قابلمه بريزيد و روي حرارت قرار دهيد تا بپزد و آب مرغ تمام شود.
هنگامي كه مرغ پخته شد آن را در كمي روغن سرخ كنيد .
برنج رابا چند ليوان آب و مقداري نمك داخل قابلمه بريزيد و روي حرارت قرار دهيد تا بجوشد؛بعد با آب ولرم آبكشي كنيد. برنج بايد زنده تر از روي حرارت برداشته شود.
- یکشنبه ۱۶ آبان ۹۵ | ۲۳:۱۳
- ۱۱ بازديد
- ۰ نظر