طرز تهيه و روش پخت آلبالو پلو با مرغ بسيار عالي و نكته هايي براي خوشمزه شدن

طرز تهيه و روش پخت آلبالو پلو با مرغ بسيار خوشمزه :

آلبالو يكي از ميوه‌هاي فصل تابستان است كه هم تازه خورده مي‌شود و هم از آن در تهيه انواع دسرها، شربت و شيريني‌ها و غذاها استفاده مي‌كنند .

غني از ويتامين‌ها به‌خصوص ويتامين C، انواع آنتي‌اكسيدان‌، منيزيم، پتاسيم و مس است.

طرز تهيه آلبالو پلو ,روش پخت آلبالو پلو , آلبالو پلو با مرغ, آلبالو پلو

آموزش انواع غذا در سايت انسان شاد

 

مواد لازم براي تهيه آلبالو پلو: براي 4 نفر

برنج :◊: 4 پيمانه

   آلبالو :◊: نيم كيلوگرم

   شكر :◊: نيم  كيلوگرم

   سينه مرغ :◊: يك عدد

پياز :◊: 1عدد

   چوب دارچين :◊: چند عدد

   نمك :◊: به ميزان لازم

طرز تهيه آلبالو پلو :

ابتدا برنج را با آب بشوييد و با نمك براي چند ساعت خيس كنيد.

هسته هاي آلبالو را درآورده، و در ظرفي آلبالو هارا در بريزيد و شكر را روي آن ها ريخته و به مدت 2ساعت بگذاريد بماند. ظرف آلبالو ها را به مدت يك ربع روي حرارت ملايم قرار دهيد.

سپس از روي حرارت برداريد تا رنگ آلبالوها تيره نشود ، آلبالوهاي پخته را از صافي رد كنيد سپس شربت آن را مجدد روي حرارت بگذاريد  تا بجوشد و كمي غليظ شود.

سينه مرغ را با مقداري آب ، چند قاشق روغن ، پياز ، نمك و فلفل داخل قابلمه  بريزيد و روي حرارت قرار دهيد تا بپزد و آب مرغ تمام شود.

هنگامي كه مرغ پخته شد آن را در كمي روغن سرخ كنيد .

برنج رابا چند ليوان آب و مقداري نمك داخل قابلمه بريزيد و روي حرارت قرار دهيد تا بجوشد؛بعد با آب ولرم آبكشي كنيد. برنج بايد زنده تر از روي حرارت برداشته شود.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.