طرز تهيه كباب كوبيده مخصوص و بسيار خوشمزه در منزل همراه با نكات پخت كباب
در اين مطلب از سايت انسان شاد براي شما دوستان طرز تهيه كباب كوبيده را آماده كرده ايم.
آموزش آشپزي و انواع كباب در سايت انسان شاد
:♥: كباب كوبيده يكي از انواع كباب و از غذاهاي ايراني است و جزء محبوبترين كباب هاست كه با گوشت گوسفند و مقداري چربي است تهيه مي شود :♥:
:♥: ادويه مناسب هنگام استفاده از اين كباب سماق است كه طعم ترش مزهاي به آن ميدهد :♥:
:♥: معمولاً از نان سنگك براي سرو آن استفاده ميشود. در كنار اين غذا معمولاً از پياز خام و ريحان استفاده ميشود :♥:
مواد لازم براي تهيه كباب كوبيده
گوشت چرخ كرده :♥: 1 كيلوگرم
پياز رنده شده :♥: 1 عدد
زعفران دم كرده :♥: 1 قاشق غذا خوري
نمك و فلفل سياه :♥: به ميزان لازم
اين مقدار موادي كه گفته شد براي تهيه كباب براي 12 سيخ مي باشد.
طرز تهيه كباب كوبيده
به نقل از انسان شاد طرز تهيه كباب كوبيده به اين صورت است كه ابتدا بايد
گوشت را 2 بار چرخ كنيد سپس گوشت را در كاسهاي بريزيد و كمي نمك و فلفل هم اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد.
پيازها را پس از پوست كندن و شستن با رنده ريز روي گوشت رنده كنيد.
حتما پياز رنده شده را با دست بچلانيد و آب اضافي آن را خالي كنيد.
زعفران ساييده شده را نيز در كمي آبجوش حل كرده و در اين مخلوط گوشتي بريزيد و با دستتان مواد را خوب ورز دهيد تا مايه كباب حالت چسبنده پيدا كند.
چسبندگي گوشت باعث ميشود كباب در هنگام پخت باز نشود.
مايه خوب ورز دادهشده را داخل ظرفي در بسته بگذاريد و به مدت دو سه ساعت در يخچال بگذاريد.
گوشت كباب را از يخچال بيرون آورده و به دوازده قسمت تقسيم كنيد. هر قسمت را در دست كمي ورز داده و به شكل يك بيضي كشيده درآوريد.
ابتدا در كاسه كوچكي مقداري آب سرد بريزيد و كنار دستتان قرار دهيد. حالا پيش از برداشتن مايه كباب دستتان را در آب خيس كرده،
يك مشت از مايه را برداريد و به شكل دوك درآوريد؛
همانطور كه مواد در دست راستتان قرار دارد،مايه را روي سيخ بگذاريد و شروع به پوشاندن سطح سيخ كنيد.
حتما بايد سيخ را كمي خيس كنيد.
بعد از سيخ زدن كباب دوباره دست تان را در آب سرد فرو كنيد و روي سيخ فشار دهيد تا اثر انگشتان شما بر گوشت باقي بماند.
حالا ابتدا و انتهاي كباب را به سيخ بچسبانيد و كناري بگذاريد.
كبابپز را آماده كنيد. سيخها را با فاصله چند سانتيمتر (نه خيلي نزديك به آتش) روي منقل بگذاريد.
دائم سيخها را جابه جا كنيد تا همه طرف كباب خوب بپزد و گوشت خودش را بگيرد.وقتي گوشت كمي برشته شد، ديگر باد زدن لازم نيست.
كباب نبايد زياد برشته وخشك شود.
نكات مهم در تهيه كباب كوبيده
:♥: براي هر يك كيلوگرم گوشت 1 عدد بايد پياز استفاده كنيد :♥:
:♥: گوشت كباب كوبيده نه بايد خيلي چرب باشد و نه خيلي خشك. معمولا از گوشت گوسفند استفاده ميشود يا مخلوطي از گوشت گوسفند و گوساله.
اگر ميخواهيد از مخلوط گوشت گوسفند و گوساله استفاده كنيد، دوسوم آن گوسفند باشد و يك سوم گوشت گوساله :♥:
:♥: پخت كباب كوبيده با گوشت گوساله به تنهايي امكان ندارد زيرا گوشت گوساله فاقد چربي لازم است. البته استفاده از قسمتهاي خيلي
چرب گوشت گوسفند نيز براي پخت كباب كوبيده و سلامتي شما مناسب نيست :♥:
:♥: روش سنتي تهيه كباب كوبيده استفاده از گوشت گوسفند خالص است. چون كباب لذيذ تر و نرم تر ميشود :♥:
:♥: مقدار پياز نبايد زياد باشد چراكه گوشت را آبدار كرده و موجب ريختن كباب از سيخ در
هنگام پخت مي شود و ديگر اينكه كباب را شيرين و بد مزه مي كند. :♥:
:♥: آتش زغال نبايد خيلي شعله دار باشد، بهتر است آتش فروكش كرده باشد و فقط زغالها قرمز و گداخته باشند :♥:
:♥: بهتر است بعد از به سيخ زدن كبابها، آنها را يكي دو ساعت در يخچال بگذاريد تا گوشت خوب به سيخ بچسبد :♥:
طرز تهيه كباب كوبيده مخصوص و بسيار خوشمزه در منزل همراه با نكات پخت كباب
- دوشنبه ۲۳ مرداد ۹۶ | ۲۰:۳۴
- ۸ بازديد
- ۰ نظر