طرز تهيه استيك مرغ با طعمي عالي و بسيار خوشمزه همراه با سس مخصوص قارچ

طرز تهيه استيك مرغ با طعمي عالي و بسيار خوشمزه همراه با سس قارچ

در اين مطلب از سايت انسان شاد براي شما عزيزان طرز تهيه استيك مرغ را آماده كرده ايم.

آموزش آشپزي و انواع غذا با مرغ در سايت انسان شاد

طرز تهيه استيك مرغ , استيك مرغ , سس قارچ , استيك مرغ با سس قارچ

مواد لازم براي تهيه استيك مرغ

سينه مرغ  :♥: 1 عدد

پياز رنده شده :♥: 1 عدد

آبليمو :♥: نصف ليوان

سير  :♥: 2 حبه

زعفران دم كرده  :♥: 3 قاشق غذاخوري

نمك و فلفل سياه  :♥: به ميزان لازم

روغن مايع يا روغن زيتون :♥: نصف ليوان

 

1 عدد سينه مرغ براي 2 نفر كافيست.

طرز تهيه استيك مرغ , استيك مرغ , سس قارچ , استيك مرغ با سس قارچ

سس قارچ يكي از مطلوبترين سس‌ ها براي سرو با انواع استيك مرغ ، استيك گوشت ، استيك ماهي و سيب زميني پخته مي‌باشد.

مواد تشكيل دهنده اين سس قارچ ،پياز ،سير ،خامه ،ماست ،روغن و آويشن مي باشد.

در مطالب قبلي انسان شاد طر زتهيه سس قارچ براي شما آورده شده است.

طرز تهيه سس قارچ

طرز تهيه استيك مرغ , استيك مرغ , سس قارچ , استيك مرغ با سس قارچ

طرز تهيه استيك مرغ

به نقل از انسان شاد طرز تهيه استيك مرغ به اين صورت است كه ابتدا بايد

سينه مرغ را به دو قسمت تقسيم كنيد و هر قسمت را از عرض با چاقو ببريد و به دو قسمت تقسيم كنيد.

  :◊:  بعد از تقسيم كردن 4 تكه مرغ داريم  :◊: 

با بيفتك كوب كمي گوشتها را بكوبيد تا ضخامت همه قسمتهاي گوشت مرغ يكي شود.

آب پياز رنده شده را با آبليمو، روغن مايع، زعفران و نمك و فلفل و سير رنده شده مخلوط كنيد.

مخلوط بالا را روي مرغ بريزيد و اجازه دهيد چند ساعت در يخچال بماند تا مزه دار شود.

  :◊: با چاقو چند سوراخ روي مرغ بزنيد تا مواد كاملا به خورد مرغ بروند  :◊:

قبل از پخت وقتي مرغها را از داخل مايه بيرون آورديد، آنها را كاملا با دستمال خشك كنيد.

روغن را در تابه روي شعله متوسط داغ كرده و سينه ي  مرغ را 15 دقيقه در آن سرخ كنيد.

تا روي آن برشته و مغز آن پخته شود. مرغ را از تابه درآورده و كنار بگذاريد.

هنگامي كه استيك ها سرخ شدند سس قارچ را روي استيك ها بريزيد و نوش جان كنيد.

طرز تهيه استيك مرغ , استيك مرغ , سس قارچ , استيك مرغ با سس قارچ

طرز تهيه استيك مرغ با طعمي عالي و بسيار خوشمزه همراه با سس قارچ

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.