طرز تهيه كمپوت گلابي خيلي خوشمزه و عالي در دو روش خانگي و صنعتي

طرز تهيه كمپوت گلابي خيلي خوشمزه و عالي در دو روش خانگي و صنعتي

در اين مطلب از سايت انسان شاد براي شما طرز تهيه كمپوت گلابي را آماده كرده ايم

انواع دسر و مربا و كمپوت در سايت انسان شاد

طرز تهيه كمپوت گلابي,كمپوت گلابي,كمپوت,كمپوت گلابي خانگي,كمپوت گلابي صنعتي,روش تهيه كمپوت گلابي

 مواد لازم براي تهيه كمپوت گلابي

گلابي :♥: 2 كيلو گرم

شكر :♥: 3 ليوان

آبليمو :♥: 2 قاشق غذا خوري

طرز تهيه كمپوت گلابي,كمپوت گلابي,كمپوت,كمپوت گلابي خانگي,كمپوت گلابي صنعتي,روش تهيه كمپوت گلابي

طرز تهيه كمپوت گلابي خانگي

به نقل از انسان شاد طرز تهيه كمپوت گلابي خوشمزه به اين صورت است كه ابتدا بايد

گلابي هاي رسيده اما سفت را انتخاب كنيد. گلابي هايي كه انتخاب مي كنيد نبايد له باشند يا لكه داشته باشند.

گلابي ها را پوست بگيريد اما دم گلابي ها را جدا نكنيد آن ها را كنار بگذاريد.

با استفاده از چاقوي تيز، گلابي ها را به صورت ورقه هاي ضخيم برش دهيد. سپس هسته ها و تخمه هاي آنها را بيرون بياوريد و گوشت گلابي را به اندازه هاي يكسان برش دهيد.

:♥: هنگامي كه گلابي ها را برش داديد كمي آبليمو روي ان ها بريزيد تا گلابي تا زمان پخت سياه و تيره نشوند :♥:

درون قابلمه اي 4 ليوان آب را با شكر و آبليمو مخلوط كنيد و روي حرارت قرار دهيد تا به جوش بيايد.

حسابي هم بزنيد تا شكر كاملا حل شود.

سپس گلابي ها را درون شربت قرار دهيد.

بعد از اينكه گلابي ها پخته و نرم شدند قابلمه را از روي حرارت برداريد تا كمپوت خنك شود سپس در يخچال قرار دهيد تا سرد شود.

:♥: كمپوت تهيه شده در منزل فقط چند روز در يخچال ماندگاري خواهد داشت :♥:

:♥: براي تهيه كمپوت از ميوه هايي مثل سيب و گلابي علاوه بر اينكه پوست و دانه آن را جدا مي كنيد و

بصورت تكه تكه در مي آوريد، زمان آماده سازي از زمان جوش آمدن آب ۲۰ دقيقه كافي است :♥:

طرز تهيه كمپوت گلابي,كمپوت گلابي,كمپوت,كمپوت گلابي خانگي,كمپوت گلابي صنعتي,روش تهيه كمپوت گلابي

طرز تهيه كمپوت گلابي به روش صنعتي

گلابي را تميز شسته و به قطعات دلخواه تقسيم كنيد.

قطعه هاي گلابي را داخل ظرف هاي شيشه اي در فلزي استريل شده بريزيد .

در يك قابلمه آب مي ريزيم و روي حرارت قرار مي دهيم تا آب به جوش بياد .

پس از جوشيدن آب آن را از روي حرارت برداشته و در اين مرحله شكر را كم كم به آن اضافه مي كنيم تا جايي كه شكر ديگر در آب حل نشود.

وقتي كه محلول كاملاً آماده و سرد شد آن را روي گلابي هاي درون شيشه مي ريزيم تا لب به لب شود.

  در ظرف شيشه اي را مي گذاريم و شيشه ها را داخل يك قابلمه ديگر مي چينيم.

داخل قابلمه را از آب سرد پر مي كنيم ( تا 2 سانت به در آن مانده ) و روي حرارت مي گذرايم .

هنگامي كه آب به جوش آمد قابلمه را از روي حرارت بر ميداريم.

شيشه ها را از قابلمه بيرون مي آوريم.

اكنون كمپوت ما آماده است.

 پس از سرد شدن آن را در كمد يا كابينت گذاشته و هر وقت كه نياز بود استفاده مي كنيم.

طرز تهيه كمپوت گلابي,كمپوت گلابي,كمپوت,كمپوت گلابي خانگي,كمپوت گلابي صنعتي,روش تهيه كمپوت گلابي

طرز تهيه كمپوت گلابي خيلي خوشمزه و عالي در دو روش خانگي و صنعتي

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.