طرز تهيه استيك گوشت آبدار و بسيار خوشمزه با سس مخصوص قارچ

طرز تهيه استيك گوشت آبدار و بسيار خوشمزه با سس مخصوص قارچ

در اين قسمت از سايت انسان شاد براي شما دوستان گرامي طرز تهيه استيك گوشت را آماده كرده ايم.

آموزش آشپزي و انواع استيك در سايت انسان شاد 

طرز تهيه استيك گوشت , روش پخت استيك گوشت , استيك گوشت

 

مواد لازم براي تهيه استيك گوشت

گوشت راسته مخصوص استيك  :♥:  به تعداد دلخواه

نمك و فلفل ادويه  :♥:  به مقدار لازم

روغن مخصوص پخت و پز  :♥:  به مقدار لازم

كره :♥:  200 گرم

روغن زيتون :♥:  2 قاشق غذاخوري

سس خردل  :♥:  2 قاشق غذاخوري

سس سويا  :♥:  2قاشق غذاخوري

 

مـواد لازم براي سس قارچ :

پياز :♥: 1 عدد

قارچ ورقه شده :♥: 2 ليوان

شير  :♥:  1 ليوان

       آرد :♥:  1 قاشق غذاخوري

 عصاره گوشت گوساله :♥:  1 عدد

فلفل سياه  :♥:  به ميزان دلخواه

 

طرز تهيه استيك گوشت آبدار و خوشمزه با سس قارچ

ميتوانيد از گوشت فيله گوسفند يا گوشت راسته گوساله يا هر گوشتي كه ميزان چربي خوبي دارد استفاده كنيد.

اندازه استاندارد استيك 20 سانتيمتر در 15 سانتيمتر و قطر 3 سانتيمتر است

طرز تهيه استيك گوشت , روش پخت استيك گوشت , استيك گوشت

طرز تهيه استيك گوشت

به نقل از انسان شاد طرز تهيه استيك گوشت به اين صورت است كه ابتدا بايد

 تكه اي از راسته گوساله را برداريد و به اندازه كف دست و با ضخامت يك بند انگشت برش بزنيد.

:◊:شكل برش ها بهتر است از يك سمت پهن و از سمت ديگر باريك باشد :◊:

تكه هاي برش خورده گوشت را روي تخته گوشت بگذاريد.

روي آنها كيسه فريزر بكشيد سپس آنها را با گوشتكوب بكوبيد تا پهن شوند.

سپس پرش هاي استيك گوشت را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقيقه در مخلوط روغن زيتون، سس خردل، و سس سويا و نمك و فلفل سياه قرار دهيد تا مزه دار شوند

استيك گوشت را به مدت 3 تا 10 دقيقه در ماهي تابه سرخ كنيد.

:♥: بسته به ضخامت و باريكي گوشت مي توانيد آن را كمتر و بيشتر سرخ كنيد :♥:

:♥: هرچه استيك گوشت نازكتر باشد مدت زمان كمتري براي سرخ كردن احتياج دارد :♥:

 به صورت گرم سرو كنيد.

 

طرز تهيه استيك گوشت آبدار و خوشمزه با سس قارچ

طرز تهيه استيك گوشت , روش پخت استيك گوشت , استيك گوشت

طرز تهيه سس قارچ

ابتدا پياز را در روغن تفت دهيد تا طلايي شود. سپس قارچ ها را به آن بيفزاييد و بگذاريد كمي با هم حرارت ببينند.

مخلوط عصاره گوشت گوساله، شير، آرد و فلفل سياه را به آنها بيفزاييد. .به مدت 5 تا 8 دقيقه مدام مخلوط را هم بزنيد تا ته نگيرد.

بگذاريد تا سس روي حرارت كمي غليظ شود و حباب بزند.

در اين مرحله مي توانيد در صورت تمايل به آن كمي خامه يا كره بزنيد و روي استيك  آماده شده از اين سس بريزيد و آنها را ميل كنيد.

طرز تهيه استيك گوشت , روش پخت استيك گوشت , استيك گوشت

طرز تهيه استيك گوشت آبدار و بسيار خوشمزه با سس مخصوص قارچ

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.